АСТРОЛОГИЯ

Венера в Овен♈️

Днес 5ти април 2024 планетата на любовта Венера навлиза в огнения Овен до 29ти април.

✨Венера е специална планета, тя управлява любовта, удоволствията и изобщо всичко, което е ценно за нас, финансите, както и баланса и хармонията.

✨До скоро Венера беше в дълбоките води на знак Риби♓️ и ни донесе много емоции, активира нашата интуиция и донесе много чувства – нежност, мечти, въображение, романтика, може би и някой илюзии, заблуди. От мекотата на знак Риби сега Венера ще стане много гореща и пряма.

✨В импулсивния Овен, Венера ще иска страст, ще иска внимание, ще бъде активна и определено няма да се спре пред нищо, за да получи, това което иска. Когато Венера е в Овен ще бъдем по-открити, относно това, което искаме и ако не сме имали смелост да изкажем истината, сега определено ще усетим силна мотивация. Венера в Овен е готова да рискува. Тук енергията ще ни помогне да бъдем директни и честни, дори да се наложи да бъдем по груби.

✨Активен период ще бъде и за работа и търсене на нови бизнес възможности и финансови начинания. Венера ще разпали желание и решителност за повече действия, подтиквайки ни да търсим пътища за доходи и финансов растеж. Може да получим и добри възможности за допълнителни източници на доходи. Важно е обаче да не нарушаваме баланса и успехът ще бъде на лице, ако сме етични, отговорни и честни. Смелостта и вдъхновяващата енергия на Овен ще ни помогне да имаме повече увереност към постигане на финансовите ни цели и желаните успехи, но същевременно ще бъде важно да спазваме ценности като доброта и почтеност.

✨На 6ти април Венера ще бъде в секстил (хармоничен аспект) с Плутон, този аспект ще ни насочи към една естествена промяна, към една нужна трансформация. Този аспект ще изкара много неща в дните около 6ти на повърхността, защото ще усещаме интензивно, ще искаме задълбочаване и ще искаме да го споделим с някой специален. Тук нищо на повърхността няма да ви задоволи.

✨На 19ти април Венера се среща и с ретроградния Меркурий, което ще насърчи връщане назад към ситуации и хора от миналото за ретроспекция и поправка. Картинката ще стане по-ясна и ще можем да видим как нещата могат да се подобрят. Този аспект ще ни помогне да споделим какво чувстваме, да общуваме ясно и да изкажем нещата много по-лесно. Ретроградния Меркурий изисква преразглеждане.

Вижте в кой дом при вас е знак Овен и ми напишете в коментар, това ще са и сферите, който ще засегне Венера. А ако имате и лични планети като Венера, Марс, Меркурий или Луна, Асцендент ще усетите още по-силно влиянието и.

Ако искате да разберете повече за предстоящата година може да си запишете час за Годишен хороскоп или Астропсихологичен анализ.

Вашият коментар