АСТРОЛОГИЯ

Месечна прогноза Май

✨Този месец обещава много романтика, приятни емоции и поводи за усмивки. Май месец ще бъде изпълнен с нови възможности и ще ни накара да заблестим. Очаква ни активен период, в който ще можем да постигнем развитие и да направим голяма крачка напред към постигане на целите ни. Ще имаме повече успех и възможности да решим важни проблеми.

✨Енергията на знак Телец♉️ ще бъде силна през месеца, тъй като в него ще се намират – Слънцето (до 20ти май), Венера (до 23ти май), Меркурий от 15ти май, Юпитер (до 26ти май) и да не забравяме Уран. Земната енергия на Телец ще подчертае нуждата от сигурност, както и да обърнем внимание на стойността на нещата, които притежаваме. Темата за материалните придобивки и финансите ще станат важни. През този период можем да постигнем по-големи резултати и да поставим основа за бъдещи финансови постижения с правилните действия.

✨С влиянието на тази енергия ще усетим много повече лекота и разбира се възможности за успех в работата и финансите, които стават възможни благодарение на реализирането на свежи идеи и изпълнението на обещаващи проекти. Този месец не стойте на едно място, вървете напред, правете планове, измисляйте нещо ново, развивайте се, особено що се отнася до работа – стремете се към промяна. От 2ри май Плутон става ретрограден и ще ни накара да преразгледаме важни теми в живота ни и да предприемем важна трансформация.

✨Важно е да не изпускаме шансовете си, защото те изчезват толкова бързо, колкото и идват. Влиянието на Марс в Овен♈️ ще ни помогне да се задействаме, важно е обаче да не бъдем импулсивни. На 8ми май ни очаква Новолуние в знак Телец♉️, което активира енергията за новото, за старта, така че перфектен момент да задействаме нещата, които искаме. Знак Телец е стабилен и упорит, свързваме го с парите и материалните придобивки, така че бизнес идеите и проектите ще имат успех.

✨На 20ти май Слънцето навлиза във въздушния знак Близнаци♊️ и ще ни донесе вдъхновение и повече лекота, възможности, помагайки ни да погледнем нещата с оптимизъм. В бизнес аспект е страхотен момент за разширение и важни контакти. Както и за създаване на съдържание чрез писане, реклама, продажби, маркетинг.

✨На 23ти май ни очаква Пълнолуние🌝в най-оптимистичния знак от зодиака Стрелец♐️. Нещо в живота ни достига до кулминация – ще имаме повече яснота и важни прозрения, които ще ни насочат към трансформация. Винаги можем да намерим смисъла и да си вземем урока, ако сме готови да бъдем осъзнати. В същия ден Венера навлиза в знак Близнаци♊️ до 17ти юни, така че ще се задвижат социалните ни контакти, ще имаме повече желание да общуваме с нови хора, да пътуваме и да се забавляваме.

✨И най-важното събитие този месец, Юпитер планетата на късмета и лекотата навлиза на 26ти май за една година в знак Близнаци♊️. Енергията на този транзит е толкова лека и ще ни донесе толкова разширение и нови възможности в контактите, възможности за пътешествия, обучения и придобиване на нови знания, канейки ни да преживеем нещо непознато и да се отправим в търсене на приключения.

✨По отношение на личния живот, енергията ще ни подкрепя, ако търсим стабилност. Защото времето всъщност е за любов, за удоволствия, за пътувания, за контакти, така че ако търсите своята половинка ще бъде много активен период за нови запознанства, но винаги всичко започва от нас и нашите избори, затова избягвайте илюзиите и пуснете високите очаквания.

Пожелавам ви наслада и нови преживявания през месеца!

Ако искате да ви изготвя Годишен хороскоп за 2024та година или Астропсихологически анализ ми пишете на лично съобщение. Може да разгледате повече за видовете консултации и какво включват в сайта на – http://www.astroguidebynm.com

Вашият коментар