АСТРОЛОГИЯ

Новолуние в Овен♈️ и пълно Слънчево затъмнение

Избери себе си

На 8ми април ни очаква първото за 2024та година пълно Слънчево затъмнение съпроводено с Новолуние точно в 21:21 часа на 19 градуса в знак Овен. Затъмнението ще може да се наблюдава от САЩ, Канада и Мексико.

✨На 20ти април 2023та година беше първото Новолуние и затъмнение в Овен, така че ще има преосмисляне и нова посока по отношения на теми и събития започнали още тогава.

✨Слънчевите затъмнения се случват, когато Луната преминава между Земята и Слънцето, временно закривайки слънчевата светлина изцяло или частично за нас наблюдателите от Земята. Дните около затъмнението са наситени с много чувства и емоции. То представлява циклично обновление като ни дава възможности да поставим ново начало.

✨Погледнете на този период като на възможност за значителни промени, Вселената ще ви дава много знаци за нужда от нулиране, преосмисляне и започване отначало. Това затъмнение ни насочва да надникнем навътре към себе си и да преосмислим пътя си напред като направим равносметка за изборите си. Нужно е преосмисляне и поправка в начина ни на мислене и убежденията ни свързани с Егото, с нуждата постоянно да се стараем да изглеждаме по определен начин в очите на другите, да задоволяваме чужди очаквания и да живеем живота си спрямо очакванията на другите.

✨Спрете да се борите, вижте каква война водите със себе си и пуснете гарда. Кое блокира вашата еволюция, време е за важни осъзнавания, време е за истината. Какво наистина иска сърцето, ако търсим винаги да сме прави и храним Егото, дали душата ни ще се чувства добре? Заради ретроградния Меркурий имаме възможност да осъзнаем определени поведения, модели и убеждения, който ни ограничават. Това затъмнение ни казва, че винаги можем да преосмислим посоката си и да започнем отначало, но това означава да се откажем напълно да следваме чуждите очаквания и да задоволяваме чуждите нужди.

✨Освен Слънцето и Луната, ретроградния Меркурий, в знак Овен♈️ са и Хирон (ранения лечител) и Северния лунен кармичен възел (свързан с нашата мисия и посока в живота), както и Венера, така че това означава, че е време да изберем себе си. Знак Овен е смел, той не се страхува да заяви истината и да постави граници. Част от процеса на лечението сега е да обичаме себе си и да поставим ясни граници, да следваме собствената си истина без да се налагаме и да влизаме в излишни конфликти. Това изисква да излезем от детската позиция, в която просто търсим внимание и да пуснем контрола.

✨Може да очакваме важни осъзнавания и разкриване на истини, което може да ни помогне в изясняването и да внесе така необходимата яснота и насока. Дължиш го на себе си. Да бъдем честни и да признаем истината първо пред себе си. Използвайте периода до края на април да преосмислите, да проведете разговори, да довършите и да направите план.

✨В кой дом ще се случи при вас Новолунието, напишете ми в коментар. Особено силно ще се усети и ако имате планети около 19тия градус на кардиналните знаци – Овен, Рак, Везни и Козирог или сте родени около Новолунието. Може да ми пишете на лично съобщение, ако искате да ви изготвя Годишен хороскоп, Астропсихологически анализ или вижте всички видове консултации на сайта – http://www.astroguidebynm.com

Вашият коментар