АСТРОЛОГИЯ

Пълнолуние в Скорпион♏️

Погледни навътре

На 24ти април ни очаква мощно Пълнолуние точно в 02:49 часа на 4 градуса в дълбокия знак Скорпион.

✨Пълнолунието е фаза на Луната, когато Земята се намира между Слънцето и Луната или двете небесни тела се намират едно срещу друго – Ин и Ян (женското и мъжкото начало, застанали в опозиция). Това е мощен процес, който ще ни накара да се свържем със себе си и да приключим и освободим всичко ненужно. Това е момент на кулминация и завършване, това което преди е било скрито става ясно.

✨Енергията на Скорпион ще ни накара да задълбаем в подсъзнанието си и да разкрием всичко, което сме заровили надълбоко. Време е за освобождаване и приключване. Тук ще трябва да се освободим от материалните привързаности, от сигурността и желанието да притежаваме, доказвайки на собственото си Его колко сме стабилни, само външно обаче. Вътре всичко гори и душата иска промяна. Може би спазваме поведение и сме се настанили удобно и комфортно, но знак Скорпион иска да пуснем всичко, което не е за нас.

✨Това Пълнолуние ще предизвика криза и ще ни накара да пуснем всички остарели модели на поведение, начини на мислене, защото няма трансформация без да приключим с всичко, което ни дърпа назад. И както обичам да казвам, в кризата се ражда истината, така че готови ли сте да погледнете навътре в себе си? Колкото по надълбоко сме готови да проникнем в себе си, толкова по голямо и освобождаващо ще бъде обновлението и промяната вътре в нас. Всяка криза е трудна, но тя е и прехода към следващо ниво, всяка трансформация служи за пречистване и развитие.

✨Сега ще имаме смелостта да се изправим срещу страхове си и да ги преодолеем. Възползвайте се от енергията – ще откриете сила във вас, за която не сте и предполагали. Бъдете отворени за промяна, както в духовно, така и в материално отношение. Поставя се темата за баланса между материалния успех и развитието на духовни качества и осъзнатост. Защото крайния материализъм без духовност не може да ни донесе щастие.

✨Това Пълнолуние ще ни помогне да приключим и да пуснем илюзиите за това какво наистина притежаваме и какво всъщност ни носи стойност. Като се освободим и приключим с това да се държим за „сигурното“, което всъщност няма да ни донесе резултата, който искаме. Защото промяната е тази, която ни кара да се движим напред. Няма как да следваме един и същи път и да вярваме в едни и същи ограничаващи модели и да очакваме различен резултат. Знак Скорпион ще ни помогне да се обновим и преродим на ново ниво.

✨Използваме енергията на Пълнолунието за пречистване, диети, детоксикация и е време за медитация и йога, разходка сред природата.

✨Вижте в кой дом ще попадне 4тия градус на знак Скорпион, това ще и сферата, която ще засегне при вас. Ако имате лични планети като (Слънце, Луна, Меркурий, Венера, Марс или важни точки като Асц., ИМ, МЦ или Десцендент) ще усетите още по-силно енергията на Пълнолунието, напишете ми в коментар.

А ако искате лична консултация може да ми пишете на съобщение и да направим Астропсихологически анализ или Годишен хороскоп. Може да видите в сайта на http://www.astroguidebynm.com всички видове хороскопи и какво включват.

Вашият коментар