АСТРОЛОГИЯ

Марс в Овен♈️

Днес 30ти април планетата на движението Марс навлиза в огнения знак Овен до 9ти юни 2024та година.

✨Планетата Марс е нашата задвижваща сила и енергия, той ни кара да се движим напред и до скоро се намираше в дълбоките води на знак Риби♓️. Като през този период ни накара да се обърнем към себе си и да се свържем с вътрешния си свят, да забавим темпо и да почувстваме. Марс в Риби ни направи по-разсеяни, но пък ни вдъхнови да мечтаем и засили въображението ни. Идва нов период обаче, в който Марс ще разгърне цялата си сила в знак Овен, тук той се намира на „трон“ и ще ни донесе енергия за действие и поемане в нова посока.

✨Марс в Овен ще задейства огромна жизненост, ефективност и инициативност да поемем нещата в наши ръце и да действаме без много, много да му мислим. Тук Марс е самоуверен, смел и няма какво да го спре. Внимавайте обаче неговия ентусиазъм да не ви направи твърде прибързани, агресивни и груби, защото тук Марс ускорява до 100 км/ч за секунда и няма да има никакво търпение да чака. Въпреки, че може да ни накара да взимаме импулсивни решения, посоката е една – напред и нагоре.

✨Докато Марс е в Овен можем да бъдем продуктивни, бързи и да получим неочаквани резултати. Затова е много важно къде ще насочим енергията си през този период. Предходния месец не случайно трябваше да забавим темпо и да преосмислим в каква посока сме готови да работим, така че е време да реализираме плановете си. Ако добре овладеем огнената природа на Марс в Овен, този период може да бъде много мощен импулс за успех и постигане на целите ни. Тук Марс ще ни донесе страст и желание да разкрием себе си и истинските си желания, бъдете честни и директни и не се страхувайте да рискувате.

✨На 3ти май Марс ще бъде в хармоничен аспект с Плутон и ще ни донесе огромна енергия, воля и стремеж да постигаме резултати. Този аспект носи силна интензивна енергия, която ще ни донесе издръжливост и ще ни помогне да се справим с проектите си, които преди това може да са изглеждали сложни. Няма да има отлагане, време е за промяна, време е да бъдем решителни, време е да победим – няма да има какво да ни спре.

✨Поемете по собствения си път и не се страхувайте да следвате вашата истина, освободете се от страховете, който са ви спирали да действате. Вижте в кой дом ще премине Марс в Овен и ми напишете в коментар, а ако имате и лични планети (Венера, Меркурий или Слънце, Луна) в този знак или особено Марс или Асцендент се засилва много силен, активен период на решения и ще усетите силно енергията за ново начало.

✨А ако искате да ви изготвя Годишен хороскоп или Астропсихологически анализ може да ми пишете на лично съобщение. Вижте повече информация в сайта за видовете консултации– http://www.astroguidebynm.com

Вашият коментар