Венера в Рак♋️

Днес 7 ми май планетата на любовта Венера ♀навлиза в нежния и емоционален знак Рак до 6ти юни.

✨До скоро Венера беше в комуникативния знак Близнаци♊️ и ни донесе много лекота, разнообразие и повече срещи с приятели, контакти и движение. Ако до сега искахме да бъде сред шумни компании, то сега ще искаме да останем много повече вкъщи с близките си хора. В знак Близнаци, Венера не се замисляше особено много, но сега енергията се сменя и ще се потопим в емоциите и чувствата си, ще се опитаме много повече да разберем емоционалния си свят, както нашия, така и на другите.

✨Във водния знак Рак Венера е романтична и чувствителна. Сигурността ще бъде много важна за нас през този период, както и това да се чувстваме удобно и уютно особено в дома си и близо до семейството си. Време е за любов и взаимност, чудесно време е да укрепите връзката си и тя да премине на следващо ниво. Знак Рак е много емоционален и има нужда да усеща топлота и подкрепа и ако не я получи често се затваря в себе си и дори може да изглежда безразличен, затова показвайте и давайте любов на най-близките си.

✨Между 7ми и 15 май Венера ще има хармоничен аспект със Сатурн, проведете важните си срещи и разговори в този период, ще бъдат успешни. Избягвайте подписване на договори и стартиране на проекти, защото Меркурий е все още ретрограден, но използвайте периода за анализ и структурирайте задачите си, направете си план за действие и ако е необходимо изяснете отношенията си.

✨Между 20 ти и 27ми Венера ще бъде в хармоничен аспект с Уран, което може да доведе до неочаквани любовни развръзки, възможно е да се появят внезапни чувства, влюбвания или пък разлюбвания. В тези дни ще има непредвидени ситуации, но пък ако някаква връзка се разпадне то означава, че не е отговаряла да нуждите ни.

✨В края на май от 28 ми до към 5-ти юни Венера ще има хармоничен аспект с Нептун, определено ще бъде магично и много романтично, но внимавайте да не се заблудите прекалено или пък да идеализирате партньора си. Ще усещаме много повече всичко около нас, така че нека интуицията ви води. Периодът е прекрасен за творчески проекти.

Вижте в кой дом при вас е знак Рак и ми напишете в коментар, това ще са и сферите, който ще засегне Венера. А ако имате и лични планети или Луна, Асцендент ще усетите още по-силно влиянието и.

Ако искате да разберете повече за предстоящата година може да си запишете и час за Годишен хороскоп.