Венера в Близнаци♊️

Днес на 11ти април планетата на красотата Венера навлиза в знак Близнаци до 6ти май.

✨Венера е планетата на любовта, брака и партньорството, както и на красотата и изкуството. Свързваме я още с финансите и собствеността. Венера влияе на емоционалните връзки и показва какво харесваме и качествата, които ценим у другите и какво стимулира интереса ни.

✨До скоро Венера беше поставена на своя „трон“ в знак Телец и ни донесе много спокойствие, хармония, удоволствия. Като цяло периода беше стабилен и може би всеки намери своята зона на комфорт. Ако имахме обаче стабилност и сигурност, то сега идва период на Венера в Близнаци и по скоро тук планетата на хармонията ще бъде лека, безгрижна и трудно ще се задържа на едно място, макар и да има комфорт.

✨Венера в Близнаци е с леко сърце и въпреки това емоционално обективна. Тя обича интелектуалната стимулация, не по-малко от романтиката обаче. Същевременно не обича да се обвързва, защото рядко нещо задържа вниманието и за дълго и обича са флиртува. Тук тя е забавна, общителна, обича новите запознанства и случайните срещи. Особеността на Венера в Близнаци е, че тя обича разнообразието и не обича да задълбава в чувствата си, по скоро я вълнува свежестта от новото преживяване.

✨Венера ще направи тригон (положителен аспект) към Плутон и ще ни донесе интензивност, страст към връзките и онези неща, които ни носят радост и удовлетворение. Идеален момент, ако се занимавате с изкуство и творчество. Може да реализирате добри финансови инвестиции и да си донесете повече радост и комфорт.

✨От 14ти април Венера ще бъде в квадрат (нехармоничен аспект) със Сатурн и може да причини стрес в любовния ни живот или разстояния, закъснения и други проблеми. Повече страхове обаче ще произлизат от нашите страхове или критики. Не полагайте усилия там където няма здрави основи. Не харчете излишно. Този транзит може да изиска упорита работа, дисциплина, не пренебрегвайте отговорностите си особено към близките.

✨Вижте в кой дом при вас е знак Близнаци и ми напишете в коментар, това ще са и сферите, който ще засегне Венера. А ако имате и лични планети или Луна, Асцендент ще усетите още по-силно влиянието и.

Ако искате да разберете повече за предстоящата година може да си запишете и час за Годишен хороскоп.