Месечна прогноза Ноември

Ноември месец обещава да бъде динамичен. Време е за общуване, за нови планове, постижения и любов. Този период ще бъде повратна точка, тъй като носи импулс, който ще сложи край на несигурността и липсата на яснота.

✨Безспорно най-важното събитие за месеца ще бъде Пълнолунието и Лунното затъмнение в знак Телец♉️. Оста на затъмнението подчертава влиянието на Уран, планетата на промяната, така че това събитие отваря пътя за важни трансформации и промени, които планираме от дълго време. Време е за приключване и кулминация.

✨Планетата на късмета Юпитер е ретрограден в знак Риби♓️, където Нептун също транзитира от дълго време. Идеализмът може да достигне нови висоти. Време е да помислим за духовните си ценности и как те да ни подкрепят в придвижването към целите ни.

✨Личния живот се оживява, защото Венера, планетата на любовта от 16-ти ноември влиза в знак Стрелец♐️. Това ни носи нови идеи и гледни точки в отношенията. Общувайте повече и създавайте нови приятелства, бъдете отворени към света. Ако сте необвързани ще има много възможности да срещнете някой интересен човек. Пригответе се за приключения в любовта.

✨От 16-ти ноември планетата Меркурий също влиза в знак Стрелец♐️, така че фокусът ще бъде насочен към търсенето на истината. На 23-ти ноември към Венера и Меркурий ще се присъедини и Слънцето в знак Стрелец и ще ни зареди с повече позитивизъм, ентусиазъм, разбиране и пред нас ще се отворят нови хоризонти за повече приключения.

✨В края на месеца идва благоприятно време за осъществяване на плановете ни. Очаква ни Новолуние на 24 ноември в знак Стрелец♐️, което ще ни даде мотивация да предприемем нещо ново. Можем да кажем, че и най-смелите мечти стават не само осезаеми, но и осъществими. Обстоятелствата може да са малко по-трудни от очакваното, но ще сме способни да намерим креативни решения. Време е да продължим напред и да поемете отговорност за решенията си.

Пожелавам ви повече лекота и позитивизъм.