Ретрограден Юпитер

Развитие и растеж

От днес 29-ти Юли планетата на експанзията Юпитер преминава в ретроградно движение до 23-ти ноември.

✨Ретроградния период ще започне на 8 градуса в знак Овен♈️ и ще приключи на 28 градуса в знак Риби♓️. Юпитер има ретроградна фаза на всеки 13 месеца и трае около 4 месеца. Това е планетата на лекотата и късмета. Тя ни носи благоприятни обстоятелства и щастливи шансове да разширяваме възможностите си. А когато е ретроградна, шансовете, които сме пропуснали, може да се появят отново. В положителен аспект се отварят нови перспективи, които са резултат от предишни усилия или в живота ни се връщат хора, с които преди това сме имали връзка. А в отрицателен аспект не е изключено да се върнат нерешени проблеми от ежедневието или връзката ни, но целта е винаги положителна – да решим тези въпроси.

✨Това е време, в което е хубаво да погледнем по-философски на нещата и да разширим мирогледа си. Обърнете се навътре към себе си – време е за растеж и развитие. Време е да помислите за бъдещето си, какво ви прави истински щастливи. Фокуса трябва да бъде върху духовното и материалното ни израстване, дайте най-доброто от себе си, всичко на което сте способни и бъдете сигурни, че ще имате късмета да получите, това което искате. Време е да разгърнем истинския си потенциал.

✨Нещата могат да излязат извън контрол и ще има такива събития, които ще ни накарат да разпознаем и признаем проблема. Доверете се на процесите и дайте време за анализ и равносметка. Възможно е да има забавяне при някои проекти или отношения, но винаги целта е да вкараме повече ред в делата и мислите си.

До 27-ми октомври Юпитер🪐 ще бъде ретрограден в знак Овен, а след това в знак Риби – проверете в наталната си карта кои домове са в тези знаци и това и ще бъдат засегнатите сфери. Напишете ми в коментар.