Марс в Рак♋️

На 25-ти март планетата на действието Марс ♂ навлиза в знак Рак и ще остане в него до 21-ви май.

✨Марс е планетата, която ни кара да се движим напред, да действаме и да сме активни и смели. Марс е воинът в нас. В наталната ни карта показва начините, по които ще реализираме себе си.

✨До скоро Марс беше в знак Близнаци ♊️и то доста дълъг период – от края на август 2022 година, заради ретроградния си период. Марс в Близнаци ни донесе много движение и разнообразие, контакти, общуване, пътувания и срещи. Време е обаче за смяна в енергията, тук Марс в знак Рак ще е много емоционален, но и със силна воля. Ако Марс в Близнаци ни караше да действаме с умът си, то сега в Рак ще ни накара да действаме спрямо емоциите си, което е нетипично за войнствената природа на Марс. Тук марсовата енергия на действие и завоевание противоречи с емоционалността на Рака, затова и в астрологията се нарича, че се намира в „падение“.

✨Марс в Рак е семейно ориентиран. Той е мил, грижовен и винаги защитава близките си и се старае да им осигури уют, сигурност, а и вкусна храна. Влиянието на Марс в Рак ще бъде точно такова и за всички нас, освен това ще бъдем по чувствителни и възприемчиви. От една страна това може и да помогне за укрепване на отношенията, но от друга страна трябва да внимаваме да не възприемаме всичко много лично.

✨Определено фокусът ще бъде върху семейните отношения и домът ни. Подходящ момент е за ремонтни дейности, освежаване, почистване и създаване на повече уютна атмосфера, а и закупуване на нов дом. Този период ще бъде благоприятен и за стартиране на различни бизнес проекти, а до 21-ви април нямаме и ретроградни планети, така че възползвайте от периода.

✨Марс ще бъде в хармоничен аспект със Сатурн, който ще ни даде силата, амбицията и постоянството да поемем по най-трудните задачи и да ги изпълним навреме. Това е добър период да продължим нещо към което сме запалени, нещо ценно, което искаме от известно време. Ще имаме търпението, волята и структурата да постигнем много.

✨Вижте при вас в кой дом ще премине Марс в Рак и ми напишете в коментар, а ако имате и лични планети като – Луна, Венера, Меркурий или Марс в този знак ще усетите още по-силно влиянието му и ще засегне повече теми при вас.