✨ Честито Пролетно Равноденствие 2023✨

Днес 20-ти март е особено специален ден, тъй като посрещаме Пролетното равноденствие🌷и започва Новата Астрологична година💫 Слънцето навлиза в първия зодиакален знак – Овен♈️и ще остане в него до 20-ти април, поставяйки началото на нов 12-месечен цикъл. Това е момент на символичното раждане и ново начало. В този ден преди 2 години създадох с много любов Astro Guide 💫и днес съм повече от щастлива, че мога да правя, това което наистина обичам. Благодарна съм на всички вас, който ме подкрепяте и ми се доверявате.

✨Пролетното равноденствие стартира процесите на обновление в природата. Продължителността на деня и нощта са еднакви, след което денят става по-дълъг от нощта. Естествените ритми се променят, започваме да ставаме по-активни и е прекрасен момент да се изчистим и освободим от натрупани стари неща – мисли, вещи и т.н. и да направим място на новото, да се отворим за нов живот, да разцъфнем. Настъпва трансформация в енергиите, затваряме един цикъл – Слънцето излиза от последния зодиакален знак Риби, свързан с емоции, духовност и е време за приключване и прочистване, за да посрещнем енергията на Слънцето в Овен.

✨Овен е огнен, кардинален знак, той поставя началото – смел и решителен, свързваме го с пробуждането и риска – да се хвърлиш с главата напред и да действаш за онова, което искаш, все пак негов управител е планетата Марс. Той не се страхува да отстоява себе си и да влиза в битки. Освен това е честен и директен, понякога граничи с груб, но да не забравяме войнствена му природа. Инициативен с бърза мисъл, борбен идеалист, Овен е жизнената енергия, искрата, от която се разгаря пламъкът.

✨Време е да мечтаем смело, да рискуваме, да започнем от начало. Вселената ще ни подкрепя, в момента няма нито една ретроградна планета, а и утре – 21.03.2023 г. точно в 19:23 часа посрещаме и Новолуние в Овен, така че се подгответе за Новите промени и разбира се за писане на желания.