Новолуние в Стрелец♐️

Растеж и просперитет

На 24-ти ноември ни очаква страхотно Новолуние точно в 00:57 часа на 1 градус в знак Стрелец.

✨Това Новолуние ще е по-специално, тъй като ще има подкрепата на планетата управител на знак Стрелец – Юпитер ♃ , който в същия ден тръгва в директен ход, така че ни очаква растеж и развитие в духовен и материален аспект.

✨Дойде отново това време от месеца, през което можем да отправим желанията си към Вселената. Това е моментът, когато Луната застава до Слънцето и заедно, подкрепящи се ще очакват нашите най-силни желания, свързани със знак Стрелец.

✨Стрелец е стремеж към знание, цел, но и сила – духовна сила. Той носи разширение на мирогледа изграден върху духовност, вяра и традиции. Това е знакът свързан с оптимизма, а сега и с подкрепата на планетата на разширението Юпитер ще усетим вътрешна светлина, енергия, която ще ни помогне да вземем решение за нещо ново в живота си. Ще се появят нови идеи, възможности и ще можем да достигнем до нови нива на развитие и експанзия.

✨Освен Слънцето и Луната, но и Меркурий и Венера също в знак Стрелец, което допълнително активира енергиите на този знак и дава висока степен на осъзнатост в отношенията между хората. Ще бъдем вдъхновени и ще има възможност да творим, да създаваме собствената си картина на света и да следваме собствена си истина. Най-доброто предстои. Новолунието в Стрелец благоприятства пътуването на дълги разстояния, отношенията с чужденци и решаването на правни въпроси.

Ето и подходящи теми и примерни желания, които може да напишете свързани със знак Стрелец:


• Пътуване/Свобода/Приключение
• Вяра/Оптимизъм
• Правни въпроси/Съдебни процедури
• Търсене на истината
• Търсене на отговори
• Спокойствието на ума

„Искам да мога да изпитвам свободата и радостта от живота“;
„Искам да имам повече приключения в живота си“;
„Искам да предприема пътуване до ….“;
„Искам да вярвам и да бъда позитивен/а в добрата развръзка в ситуацията с ….“;
„Искам да бъда уверен/а“;
„Искам да намеря отговорите на моята дилема…“

✨Вижте в наталната си карта в кой дом попада при вас знак Стрелец и това ще са и сферите, в който може да очаквате ново начало и развие. Напишете ми в коментар.