Венера в Скорпион♏️

На 23-ти октомври планетата на любовта навлиза в дълбокия знак Скорпион и ще остане в него до 16-ти ноември.

💫До скоро Венера ♀ беше на трон, тоест в една от най-силните си позиции в знак Везни и ни донесе повече баланс и хармония. Усещахме енергията на мекота, нежност и деликатност в отношенията. Ако Венера във Везни търсеше дипломация и компромис сега Венера в Скорпион ще иска точно обратното чрез провокация и криза ще иска да тества и да изкара всичко на повърхността.

💫Венера в Скорпион е страст – дълбоки, интензивни чувства и емоции. Тя има потребност да усеща дълбока, истинска връзка и страст, която само любовта може да донесе. Могъща любов. Любов, която е на крайностите, която преобръща света ти. Тук тя има нужда от сигурност и грижа, но страстите са толкова силни, че често стига до ревностни, обсесивни и контролиращи действия. Тук Венера може да обича и мрази едновременно, зависи кой какво си заслужи. Венера в Скорпион носи дълбочина, която ще ни помогне да видим истината и да се освободим от всички ненужни емоции и чувства.

💫В периода 3-ти и 9-ти ноември Венера ще бъде в нехармонични аспекти със Сатурн и Уран, затова е възможно да бъдем по емоционално затворени. Не се притеснявайте да кажете открито всичко, което ви тежи, но преди това се опитайте да разберете и другите. Отделете време на близките си.

💫Между 6-ти и 12-ти ноември ще има хармоничен аспект с Плутон, който ще подкрепи нужната промяна в любовта и ще ни даде увереност да се освободим от ненужни отношения. Време да направим място за нещо ново в живота си. В същия момент Нептун също ще има хармоничен аспект с Венера и ще ни донесе повече романтика, нежност, чувственост, но и може да създава илюзии и бягство от реалността, така че имайте предвид.

💫А след 12-ти и 16-ти ноември имаме и хармоничен аспект на Венера с Юпитер, хубав момент за вдъхновение и творчество. Ще се радваме на настроение и оптимизъм, може да се появят добри възможности за финансова печалба.

А през кой дом ще премине при вас Венера в Скорпион, напишете ми в коментар. Това ще бъде и сферата, която ще засегне.