Месечна прогноза Октомври

✨Месеца ще бъде благоприятен период за тези, които са решителни и упорити в преследването на целите си, това се отнася както за работата, така и за любовните отношения. Месецът ще бъде повратна точка, която ще ни подкани да навлезем смело в нов етап от живота си. Не се плашете, ако се появят пречки, защото звездите ще подкрепят амбициите ни. Бъдете решителни и смели – тези качества ще ни помогнат да постигнем целите си и да надминем онези, които се опитват да застанат на пътя ни.

✨Няколко планети тръгват в директно движение през месеца. Започваме с Меркурий от 2ри октомври, очаквайте повече възможности, комуникацията ще тече по-леко, ще имаме повече разбирателство и реални резултати. От 9ти октомври планетата на трансформацията Плутон също тръгва в директен ход, а от 23ти към тях се присъединява и Сатурн.

✨Слънцето и Венера са в знак Везни♎️, това е знак, които се стреми към хармония и баланс, така че времето е благоприятно за укрепване на връзките от всякакъв характер – любовни, семейни, приятелски и бизнес. Ако сте се скарали с някого, време е да направите крачка към помирение. Юпитер планетата на лекотата и късмета се връща в знак Риби♓️, което ще ни даде възможност да коригираме курса.

✨На 10ти октомври ни очаква Пълнолуние в Овен♈️. Под негово влияние могат да се появят гениални идеи, макар че някои от тях могат да бъдат доста повърхностни. Пълнолунието ще ни покаже противоречията между настоящите житейски обстоятелства и надеждите ни, но и начините, които ще изгладят противоречията. Това е фаза на Луната, която ни призовата да се освободим от привързаности и от миналото, за да се впуснем в бъдещето с нова сила. В дните около пълнолунието, звездите съветват да не бъдете прекалено открити. Възможно е някои от вашите тайни да станат публични. Бъдете внимателни и не се доверявайте на всеки.

✨От 23ти октомври Слънцето и планетата на любовта Венера навлизат в знак Скорпион♏️– много силна, интензивна и емоционална енергия. Важно е да се контролираме, заради повишената емоционалност, която може да доведе до конфликти. Любовта и парите е една от темите на Венера в Скорпион.

✨На 25 октомври ни очаква Новолуние и Слънчево затъмнение в Скорпион♏️, предвещаващо промяна. Точката на затъмнението ще бъде в съвпад с Венера, така че може да очаквате тези промени да бъдат в отношенията и личния живот, както и финансите. Ще имаме страхотен шанс да сбъднем мечтите си.

✨Марс планетата на действието е в Близнаци♊️ през целия месец. Това благоприятства пътуването, комуникацията и установяването на нови контакти. Ще се открият възможности за повече контакти и връзки в личен и бизнес план. А от 30ти октомври Марс ще стане ретрограден и ще продължи до 13ти януари 2023 г. През този период внимавайте да не пропуснете наистина важните неща, не разпилявайте енергията си за дребни неща и направете ясен план за действие.

Очаква ни един магичен месец, в които да тръгнем в нова посока и да сбъднем мечтите си.