Пълнолуние във Водолей♒️

На 12-ти август точно в 4:35 часа ни очаква Пълнолуние на 19 градуса в знак Водолей♒️.

🌕Пълнолунието е фаза на Луната, когато Земята се намира между Слънцето и Луната или двете небесни тела се намират едно срещу друго. Това е мощен процес, който оказва влияние върху всичко живо, в този момент луната е в най-силното си проявление.

🌕Това е момент, който свързваме с приключване и завършване на започнатото, така че е подходящ момент за освобождаване от всичко ненужно, което ни тежи и вече не ни е необходимо. Освобождавайки се от всичко старо ние освобождаваме място за това, от което наистина имаме нужда.

🌕Време е да освободим място за новата енергия и да се запитаме: „Тежи ли ни нещо?, Вървим ли в правилната посока?, Това ли е каквото искаме наистина?, Какво търсим? и Какво ни прави щастливи?“, това са част от въпросите, които ще бъдат актуални. Оста Лъв – Водолей свързваме с „Азът“ или егото и общото цяло – от мен към нас. Въпросите тук ще засягат нашето Его, това да се докажем и да бъдем победители и това, което е нашата вътрешна истина, която разкрива цялостната картина. Как си представяме бъдещето за нас?

🌕Пълнолунието е в съвпад с планетата на кармата Сатурн и нехармоничен аспект с Уран, Северния възел и Марс в Телец. Може да кажем, че ни очакват съдбоносни промени и неочаквани развръзки. Възможно е да изпитваме желание за промяна, но в същото време и страх да действаме. Ще ни се наложи да се адаптираме към неочаквани промени, но ако бъдем търпеливи, покажем дисциплина и емоционална зрялост можем да преодолеем всичко. Могат да бъдат изпитани емоциите ни, но отварянето към любимите хора ще ни помогне да преодолеем проблемите.

🌕Слънцето в Лъв в опозиция с Луната във Водолей ще постави теми свързани с нашия дом, семейство и взаимоотношения в по-голям фокус през следващите две седмици. Може да изпитваме вътрешно напрежение или външен натиск в работата срещу това, което наистина искаме и имаме нужда. Емоциите могат да достигнат своя връх, затова използвайте енергията на пълнолунието интуитивно да преодолеете всички предизвикателства. Ще можем по балансиран начин да погледнем безпристрастно всяка динамика на връзките, при които има дисхармония.

🌕Започва период на намаляваща луна, така че пречистване на организма, диети и процедури, с които искаме да “намаляме” ще дават много добър резултат.

Вижте в кой дом попада 19-тия градус на знак Водолей в наталната ви карта и това ще бъде и сферата, която ще засегне при вас. Напишете ми в коментар.