Марс в Овен ♂

На 25-ти май планетата на действието преминава в знак Овен♈️ и ще продължи транзита си до 4ти юли.

✨В класическото тълкуване свързват Марс с агресията и войната, но той е много повече от това, Марс представя смелостта и как изразяваме себе си – от физическата си енергия и желанията на нашето его до начина, по който обуздаваме гнева си.
В знака на Овен, Марс се чувства много комфортно, тъй като това е неговия управител и тук той разкрива пълния си потенциал. До скоро в знак Риби енергията беше много фина – емоции, чувства, интуиция, а сега ще усетим пълна промяна. Марс в Овен е енергичен, самоуверен, смел, тук ще можем да проявим лидерските си качества и да постигнем резултати, много повече отколкото през последния месец.

✨Енергията на Марс в Овен е чиста, силна и сега ще можем да покажем много по-ярко своята индивидуалност и да следваме собствения си път. Ще бъдем енергични и вдъхновени за действие и промяна. Определено няма да стоим на едно място – ентусиазмът ще се повиши, както и ефективността от работата ни. Физическата активност е задължителна, за да можем да канализираме този силен импулс.

✨До 3-ти юни Меркурий е ретрограден, така че няма да е толкова лесно да реализираме и инициираме, имайте го предвид и не стартирайте нови дела(подчертавам нови неща). На 29-ти е точния съвпад на Марс и Юпитер, аспекта ще се усеща и в следващите два, три дни. Той е идеален за започване на всичко, което изисква енергия, инициатива и смелост. От 4-ти юни започва много продуктивен период. Марс в Овен с подкрепата на Юпитер ще ни позволи да стартираме и развиваме всички процеси навреме. Физическата сила се засилва, както и инстинкта ни за това как и кога да започнем с нещо.

✨По време на преминаването на Марс в Овен успехът до голяма степен ще зависи от способността ни за дипломатична комуникация, преговори и изграждане на балансирани социални взаимоотношения, тъй като това са характеристиките на противоположния знак – Везни. Напомням, тъй като в края на май и началото на юни е възможно да забравим това заради засилената огнена енергия. В края на юни между 27 и 28 -ми имаме хармоничен аспект на Марс с ретроградния Сатурн – бъдете добре организирани, уравновесени и добре дефинирайте целите си, така ще може да извлечете максимума от аспекта. Възползвайте се от възможностите съзнателно да създадете ситуации, който да покажат вашата зрялост и опит.

Марс в Овен ще отвари допълнителни възможности да променим живота си към по-добро. Домът през които преминава ще покаже в коя сфера може да бъде тази промяна. Напишете ми в коментар.