Месечна прогноза Март

Хороскопът за Март месец ни съветва да бъдем приятелски настроени, добри и полезни с хората, които обичаме и като цяло към всички. Доверието, откритата и честна комуникация е по-важна от всякога. Избягвайте конфронтацията, а вместо това се опитайте да намирате общ език с другите. Ако имате задържани емоции, гняв или обида към някого, месецът е много подходящ за открит разговор за това, което ви притеснява и за прошка.

Юпитер в Риби образува хармоничен аспект с Уран в Телец, което ще повлияе положително върху темата с финансите. Добър момент е да потърсите нови източници на доходи и да инвестирате. Обърнете внимание на хобита и нещата, които правите за удоволствие, може би те могат да ви донесат допълнителен доход.

Планетата на любовта Венера и планетата на страстта Марс се движат в тандем във Водолей. Времето е чудесно за укрепване на отношенията и нещата могат да се обърнат към по-добро. Енергията на Водолей ще помогнат да станете по-отворени и наясно с онези черти, които обикновено не се показват. Можете успешно да използвате този период, за да намерите любов, ако сте необвързани.

Освен това влиянието на този въздушен знак ни обещава много движение, разговори, контакти. Ще изпитаме много нови и неочаквани усещания. Интелектуалната активност ще се увеличава, така че периодът може да бъде посветен и на изучаване и научаване на нови неща.

На 20 март Слънцето влиза в Овен, отбелязвайки пролетното равноденствие и рождения ден на моята страница😊. Време е за обновление. Ще се потопим в енергична дейност. Този период поставя пред нас необходимостта да започнем новите си проекти, за които отдавна мечтаем. Внимавайте обаче, има вероятност някои планове да не бъдат изпълнени според очакванията ни. Не разпилявате усилията си, а изберете определената посока и насочете енергията си.

Нека бъдем добри и да вярваме в доброто! Колкото повече даваме, толкова повече и ще получаваме.