Венера в Стрелец ♀

На 7-ми октомври планетата на любовта и красотата Венера премина в знак Стрелец♐️ и ще остане в знака до 5-ти ноември 2021 г.

Как ще ни повлияе периода?

Венера под влиянието на оптимистичния и експанзивен Юпитер, управител на знак Стрелец♐️, събужда желанието за независимост и свобода. Без значение на колко години сте или къде сте, ще се почувствате безгрижни, с приключенски дух и желание да изживеете приключения. Това е добър период за тези, които търсят любов – ще се появят повече възможности и може да започнете нова романтична история.

💫Стрелецът обича приключенията и новостите, отхвърля ограниченията и не приема нещата сериозно. Време е да живеете пълноценно, да се запознаете с нови хора, да разговаряте, да отидете на пътешествие или да опитате нещо ново. Това се отнася не само за любовта, но и за външния ви вид, защото Венера е отговорна и за естетиката и красотата. Ако отдавна мислите за нова прическа или смяна на стила, опитайте се да го направите, докато Венера е в Стрелец. В същото време човек не трябва да се държи безразсъдно, внимавайте да не харчите твърде много пари за красиви, но ненужни неща.


💫Ако сте необвързани, тогава приятелите, новите запознанства и пътуванията ще бъдат ключът към успеха и новата любов по време на този транзит. Отворете се към света и не стойте неподвижно. Трябва само да имате предвид, че под влиянието на Стрелец отношенията могат да се развият без ангажименти или първоначалният ентусиазъм да изчезне и любовната история да приключи бързо. Характерно за Венера в Стрелец е, че тя пърха от цвете на цвете и никъде не се задържа дълго. Въпреки това дори краткосрочните романтични срещи обещават да бъдат много интересни и ще оставят спомени за дълго време.


💫За обвързаните пък периода на Венера в Стрелец може да бъде предизвикателен, тъй като ще има повече желание за свобода и бягство от отговорностите. През този период избягвайте да взимате важни решения за връзката си или брака, тъй като ентусиазмът ви може бързо да изчезне. Така че по въпросите свързани с брака и дългогодишните отношения се опитайте да бъдете мъдри, за да избегнете грешки. Ако чувствате предстоящ проблем в отношенията, организирайте пътуване с половинката си или започнете да учите заедно нови неща. Благодарение на това ще използвате положителната енергия на Стрелец и ще можете да избегнете негативни последици.

💫Трябва да имаме предвид, че в края на октомври ще има квадрат на Венера в Стрелец с Нептун в Риби. Може да усетим въздействието му като нереалистични изисквания към другите, особено към партньора в живота ни. Помислете дали не искате нещо прекалено, което съществува само в приказките и романтичните стихове. От тук и могат да се появят разочарования и негодувание. Или пък някои може да искат да скрият истината и да заблудят любимия човек, в този случай дори лъжата да е добронамерена, това не води до по-силна връзка. Възможно е да имаме свръхчувствителност, промени в настроението или подозрения, които също могат да развалят отношения. За да преодолеете този труден аспект, опитайте се да бъдете честни, потърсете красота в живота и направете всичко възможно да укрепите връзката си и всичко ще е наред. Отдайте се заедно на повече приключения, пътувания и разширявайте мирогледа си заедно.