Вдъхновяващо Новолуние в Лъв♌️

На 08-ми Август в 16:50 часа на 16 градуса в знак Лъв предстои Новолуние.

Всяко Новолуние поставя ново начало, а сега то ще бъде още по-специално, тъй като знак Лъв ще ни даде огромен заряд творческа енергия.

Какво е новолуние?

Ново начало и нови възможности. Това е моментът, в които Луната прави пълна обиколка на астрологичното колело и застава до Слънцето. Това е магичен момент, в който енергиите на двете тела се сливат и дават възможност за сбъдване на нашите мечти и желания. Сега е момента да седнете и да напишете своите желания по темите, които управлява знак Лъв. В астрологията знак Лъв управлява Сърцето💓, така че е време да спрем за малко и да го послушаме като си зададем въпроса – За какво всъщност жадува сърцето ни?

💫Знак Лъв ни учи да правим всичко през сърцето си с много любов, така че времето е подходящо да започнете да правите всичко, което обичате и кара сърцето ви да тупти силно от щастие. Освен това знак Лъв свързваме и с изявите, творческата енергия и креативност, талантите, както и децата, любовта, романтиката.

💫Влиянието на новолунието ще бъде най -силно усетено от огнените знаци – Овен, Лъв, Стрелец и въздушните знаци – Близнаци, Везни, Водолей. За всеки зодиакален знак въздействието ще се отрази по свой начин, но това, което може да се каже със сигурност е, че това новолуние ще ни даде вдъхновение.

💫Какъвто и път да следваме в живота си винаги има място за творчески импулс и растеж. Нека станем малко егоисти в добрия смисъл и да обърнем внимание на себе си. Време е да подчертаем собствената си уникалност, нека се откроим и да покажем най-доброто на което сме способни.Слънцето и Луната са в съвпад с Меркурий в Лъв, което подчертава топлата и лъчезарна енергия на Лъв. Меркурий е планетата на комуникацията, общуването и ума, така че може да очакваме нови идеи. В обкръжението ни може да се появят нови хора, които да изиграят важна роля. Не забравяйте обаче, че колкото и да е страхотна дадена идея, ще трябва усилено да работим за нея, за да видим крайния мечтан резултат.

Новолунието формира и аспект с иновативния Уран в Телец, което показва, че са възможни неочаквани промени. Така, че всичко, което планувате в дните около и след новолунието трябва да бъде внимателно обмислено, тъй като не са изключени изненади, заради въздействието на непредсказуемия Уран.

Ето и подходящи теми и примерни желания, които може да напишете свързани с знак Лъв:

💓Любов и романтика

💓Творчество

💓Щедрост

💓Забавления

💓Достойнство

💓Решителност

„Искам да привлека и преживея здравословна и щастлива романтична връзка.“

„Искам да мога да видя живота наново, с очите на дете.“

„Искам да бъда изпълнен с творчески заряд, нови идеи, които се отнасят до …“

„Искам да мога да правя поне едно нещо, което да ми носи удоволствие всеки ден.“