НОВОЛУНИЕ В ОВЕН

Промяна и придвижване напред ♈️

На 12.04. в 5:31 часа на 22 градуса в знак Овен настъпва едно от най-значимите новолуния за годината, което ще ни подтикне да бъдем по-смели в решенията си, да отворим нова страница в живота си и да поставим началото на промяната.

Какво представлява новолунието?
Новолунието се случва, когато Луната направи пълна обиколка на астрологичното колело и застане точно до Слънцето. В този момент енергиите на двете небесни тела се сливат и настъпва магичния момент, в които можем да поставим начало на желанията и мечтите си. Новолунието се свързва с новото начало и всяко новолуние се случва в различен зодиакален знак. Това е момент, в които можем да се обърнем към Вселената и да напишем на лист хартия своите желания свързани с темата, която поставя този знак. Очаквайте допълнително статия как да пишем желания по време на Новолуние и подходящи теми.

Когато говорим за знак Овен няма как да пропуснем темата за началото, смелостта, амбицията и заряда за борбата за живот, който носи в себе си. Той е уверен, самостоятелен и кипи от енергия, така че и ние ще бъдем повлияни от този заряд.
Това новолуние ще даде воля на емоциите ни и желанието да направим необходимите крачки напред към промяната, която вече е настъпила вътре в нас. Новолунието е с хармонични аспекти с Юпитер във Водолей и Марс в Близнаци, така че определено ще бъдем подкрепени да действаме към осъществяването на мечтите ни. В новолунието участва силна огнена енергия, която ще ни даде възможността да сложим себе си и нуждите ни преди всичко. Трансформацията е сигурна, тъй като квадратурата на Плутон към Слънцето и Луната, а и Венера участват активно в това събитие и говорят за дълбоко осъзнаване. Възможно е темата за властта да излезе на преден план, но вече ще бъдем готови да реагираме по нов, по-добър начин, защото ще сме си припомнили много добре кои сме, какво наистина искаме и накъде искаме да продължим, а не на последно място и с кого.
Моментът е подходящ за активен спорт и тренировки, както и самоусъвършенстване. В каква посока ще бъде инициирана промяната на лично ниво зависи от дома, в който попада новолунието в рождената ви карта. За повече информация може да се свържете с мен за консултация.