ЗА МЕН

Добре дошли в Astro Guide by Niki Momcheva.

Казвам се Николина Момчева и съм завършила Социална педагогика и Право, но в търсене на отговори за себе си разбрах, че Астрологията, Нумерлогията и Психологията са мое призвание.

Гледам към звездите от малка и знам, че има какво да научим от тях. Това е главната причина да започна да изучавам Астрология. Завърших обучение в школата към съюза на Българските Астролози “Иван Станчев” с преподавател Кирил Горанов. Продължавам задълбочено да черпя нови познания в астропсихологията, нумерoлогията, медицинската астрология и холистично лечение, както и кристало-терапията.В сайта ми ще откриете много полезна информация и насоки от всичко изброено.

Астрологията е език, който може да ни помогне на първо място да се опознаем по-добре, да се свържем със себе си и да си отговорим на много въпроси, на които не сме намирали отговори досега. Циклите и периодите на звездите ни помагат и насочват кога и как да действаме в дадена ситуация или отношения.Чрез прочита на Наталната карта можете да намерите насока за много минали и предстоящи събития, да подберете благоприятно действията си спрямо периодите и да получите информация за успешни партньорства и сътрудничества, ако проявявате интерес се свържете с мен за консултация.