Марс в Лъв♌️

Утре на 20-ти май планетата на войнствения Марс навлиза в знак Лъв до 10-ти юли.

✨В класическото тълкуване свързват Марс с агресията и войната, но той е много повече от това, Марс представя смелостта ни и как изразяваме себе си – от физическата си енергия и желанията на нашето его до начина, по който обуздаваме гнева си.

✨До скоро Марс беше в нежния и емоционален знак Рак и чувствата взимаха превес. Отделихме повече време за семейството и близките си хора, прекарахме повече време вкъщи и имахме нужда от повече уют и сигурност. Сега обаче енергията се сменя и Марс ще обърне повече фокус върху нас самите и какво наистина искаме и обичаме.

✨Огнения темперамент на Марс се възпламенява в Лъв и няма никакви проблеми да осъществи идеите си. Марс е благороден, великодушен и неговия ентусиазъм и силно присъствие привлича винаги силно внимание и кара другите да го следват. Уверен, тук Марс стъпва смело със самочувствие и аристократична осанка, няма как, защото той е толкова магнетичен. Тук Марс ще активира страстите, така че време е за повече любов, забавления и вълнуващи емоции. Марс в Лъв е добър период за всякакви креативни творчески проекти.

✨В периода 18ти и 25-ти май Марс ще бъде в нехармоничен аспект с Плутон и Юпитер, този период може да ни донесе повече напрежение, затова избягвайте скандали. Възможно е да имате желание да упорствате и да налагате излишно мнението и желанията си. Търсете баланса в този период и не бързайте да взимате решения.

Вижте при вас в кой дом ще премине Марс в Лъв и ми напишете в коментар, а ако имате и лични планети като – Луна, Венера, Меркурий или Марс в този знак ще усетите още по-силно влиянието му и ще засегне повече теми при вас.