Новолуние в Телец♉️

На 19-ти май петък ни очаква Новолуние точно в 18:52 часа на 28 градуса в знак Телец.

✨Време е да започнем да стартираме нови проекти, време е за ново начало, дойде моментът в който отново Луната застава до Слънцето и заедно, силни и подкрепящи се ще очакват нашите най-силни желания свързани със знак Телец. Чудесен момент да дадем тласък на нещата в следващите две седмици като бъдем активни.

✨Новолунието в знака на плодородието и изобилието – Телец ще ни вдъхне нови сили и ще разкрие пред нас нови възможности за развитие и растеж, а това ще е особено важно за нас особено след коридора на затъмненията, през който преминахме предходните седмици. Периодът ще бъде продуктивен и ще ни вдъхне увереност, особено благоприятно ще бъде за хората, които се стремят към финансова независимост или си търсят нова работа, искат да стартират собствен бизнес или да решат имотни проблеми.

✨Това Новолуние ще бъде в хармоничен аспект с Марс, Нептун и Плутон. Имаме (секстил) с Марс, аспект които ще ни донесе енергия, увереност, смелост, инициативност, мотивация и сила да действаме и да бъдем упорити в това, което е важно за нас. Бъдете смели и активирайте амбициозни нови проекти, срещи, бизнес въпроси и творческа работа.

✨Плутон от своя страна ще ни донесе интензивност, по-високо самочувствие, стремеж към постигане на целите. Можете да промените в положителна посока всяка една област от живота си и да разрешите сложни лични или професионални проблеми. Това е добър момент за изясняване на много истини и задълбочено разбиране на ситуациите.

✨Новолунието ще бъде в (секстил) с Нептун и ще ни донесе интуиция, въображение, креативност и състрадание. Мечтайте смело, визуализирайте идеалното бъдеще, поставете си нови цели, време е мечтите ви да се превърнат в реалност. Вселената ще ни подкрепя във всяка една инициатива. Вярвайте! Има много начини да промените всичко, което не ви харесва.

В кой дом ще бъде при вас Новолунието в знак Телец? Напишете ми в коментар.

Ето и подходящи теми и примерни желания , който засяга знак Телец:
• Пари/Материален комфорт
• Удоволствия/Удовлетворение
• Търпение/Постоянство
• Себеоценка/Здрави ценности
• Напредване стъпка по стъпка
• Сигурност/Комфорт

„Искам лесно да създам финансова независимост по удовлетворяващ начин.“
„Искам да живея в комфортна и уютна обстановка.“
„Искам да усещам наслада от живота и с удоволствие да оценявам всичко около мен.“
„Искам да се радвам на живота и да го ценя.“
„Искам търпението и постоянния напредък да навлязат във всяка област от живота ми.“