Лунно затъмнение и Пълнолуние в Скорпион♏️

На 5ти май точно в 20:34 часа настъпва Пълнолуние на 14‘58 градуса в знак Скорпион, съпроводено с частично лунно затъмнение.

✨Самото Пълнолуние знаете, че се свързва с приключване и кулминация, завършване на нещо важно – идея, проект. А Лунното затъмнение носи идеята да внесем ред около себе си и повече яснота в делата си. Лунните затъмнения символизират съдбовни събития – бързо и интензивно пренасочване на нашия път. Те отбелязват повратни точки, завършване на нещо и важни постижения.

✨В дните около 5-ти май е възможно да бъдем по-емоционални или да изпитваме дискомфорт, затова и не взимайте крайни решения. Освен това затъмнението е в знак Скорпион, най-магичния и емоционален знак, който ни учи на трансформация и освобождаване във високата вибрация и мания за контрол, власт, пари, любовни страсти в ниското проявление. Лунното затъмнение засяга предимно вътрешния свят – нуждите и емоционалното ни състояние, така че темите ще бъдат дълбоки и може да разберем важни истини.

✨Пълнолунието и лунното затъмнение в знак Скорпион има мощна енергия, която ще ни помогне за важни вътрешни трансформации. Също така, това затъмнение ще бъде свързано и с финансите и материалните придобивки, недвижимите имоти. Тъй като Уран ще бъде в опозиция на пълнолунието, тук можем да говорим за революционна трансформация, възможно е да има обрати и неочаквани развръзки, тук ще трябва да помислим и да направим избор между минало и бъдеще. Много вероятно е плановете ви да се развалят, но няма нищо страшно, защото Вселената винаги се грижи за нас и всичко да бъде на мястото си.

✨С правилното използване на енергията ще можем да достигнем до висок духовен растеж. Човек може да е здрав и успешен на външен вид, но всеки води различни борби вътре в себе си и именно сега ще можем да се потопим на дълбоко във вътрешния си свят и да се справим с важни проблеми, да анализираме минали събития и да открием причините за проблемите. Сега повече от всякога можем да променим много ситуации и дори да променим начина си на мислене.

✨Във високото си проявление Скорпион носи желание за самоусъвършенстване и ни учи на самоконтрол. Вътрешните кризи и житейски драми са изпитания, през които трябва да преминем и те ни служат за пречистване и развитие на Духа, което е победа, с която ние преминаваме на ново ниво. Лунното затъмнение и Пълнолуние ще изкара на повърхността от най-дълбоките и скрити кътчета на подсъзнанието ни всички наши недостатъци, страсти, пороци. И в началото това е страшно, но откриването на подсъзнателните негативни черти е първата стъпка към просветлението и трансформацията, когато се научим да виждаме и приемаме сянката си, ние ще можем да приемаме и другите с всичките им недостатъци и да подобрим взаимоотношенията си.

✨По време на пълнолунието и лунното затъмнение периода 3-5 май ще е по-лесно да се освободим и пуснем лоши навици и токсични връзки. Енергията на Скорпион ни дава свобода от привързаност и може да използваме момента да отрежем и премахнем всичко ненужно и остаряло в живота си. Това е времето за освобождаване от миналото и излишното, времето за прекъсване на остарелите връзки. Можете дори също да подарите или изхвърлите стари неща, които не ползвате. Времето е подходящо за започване на диети и пречистване на организма.

В кой дом ще премине при вас Пълнолунието в Скорпион, напишете ми в коментар.