Пълнолуние във Везни♎️

На 6ти април точно в 7:34 часа ни очаква Пълнолуние на 16 градуса в знак Везни.

✨Пълнолунието е фаза на Луната, когато Земята се намира между Слънцето и Луната или двете небесни тела се намират едно срещу друго. Това е мощен процес, който оказва влияние върху всичко живо, в този момент луната е в най-силното си проявление. Това е момент, който свързваме с приключване и завършване на започнатото, така че е подходящ момент за освобождаване от всичко ненужно, което ни тежи и вече не ни е необходимо. Освобождавайки се от всичко старо ние освобождаваме място за това, от което наистина имаме нужда.

✨Това Пълнолуние се случва по оста Везни – Овен, ос свързана с Другите и Аз или баланса във взаимоотношенията. Темите които ще трябва да преосмислим ще са свързани с нашите партньорски и бизнес отношения и всъщност какво е важно за нас в тях. В астрологията това е единствения знак предмет – символ на справедливостта и правото. Освен това е и единствения огледален знак, което означава че ние сме отражение на другите и другите са наше огледало.

✨Везни е знакът свързан с хармонията и баланса и тук ще трябва да преценим докъде можем да направим компромис и кога трябва да отстоим себе си. Балансът е в основата на хармоничните взаимоотношения и трябва да имаме равенство, екипност и най-вече баланс между даване и получаване. Време е да преосмислим и да се освободим от взаимоотношения, в които липсва баланса и даваме напразно енергия и време.

✨Пълнолунието във Везни ще бъде в опозиция (нехармоничен аспект) с Хирон, така че ще лекуваме дълбоки емоционални рани. Урокът е да се изправим срещу болката и да балансираме нуждите си с нуждите на другите. Имаме и куинконс (хармоничен аспект) с Уран, които може да ни донесе силен импулс за освобождаване от ограниченията и вълнение за промяна. На това Пълнолуние Луната е в опозиция (дисхармоничен аспект) с планетата на късмета Юпитер, така че внимавайте какво си пожелавате. Това е аспект, които може да даде толкова много, че да ни тласне към необмислени обещания или вълнения.

✨Именно дните около Пълнолунието могат да ни дадат посока какво трябва да направим или от какво да се освободим, за да хармонизираме дадени отношения и да постигнем баланс в бизнес и личен план.

Времето на Пълнолунието е подходящо за започване на диети и пречистване на организма, както и всякакви процедури, с които искаме да „намалим“ нещо.

В кой дом ще бъде Пълнолунието във Везни при вас, това ще са и сферите, който ще засегне при вас, напишете ми в коментар.