Месечна прогноза Април

✨Очаква ни интересен и важен период през месец Април. Започваме месеца с хармоничен аспект между Марс и Сатурн, които ще ни помогне осъзнато и по един структуриран начин да вървим напред. Добър момент за промяна на всичко отвътре. Събитията, които ни очакват ще бъдат позитивни, а промените необходими.

✨На 3ти април планетата на комуникацията Меркурий сменя знак и навлиза в знак Телец♉️ чак до 11 юни, по-дълъг период заради ретроградната му фаза от 21ви април до 15ти май. Телецът е земен знак, премерен и упорит. През този период темите свързани с материалния свят – финанси, ценности ще бъдат фокус.

✨От 6ти април до 12ти май ще се намираме в коридор на затъмненията, важен период, в които да определим какви са целите ни като отделим време за самоанализ. На 6ти април настъпва и Пълнолуние на 16 градуса в знак Везни♎️. Знак управляван от планетата на любовта Венера, така че темите ще бъдат свързани с взаимоотношенията. Марс продължава транзита си през емоционалния знак Рак♋️ и ще обърне внимание към семейството и близките ни хора.

✨На 11 ти април Венера навлиза в знак Близнаци♊️ до 7ми май и ще направи хармоничен аспект с Плутон във Водолей, което ще се отрази благоприятно на личните и приятелски отношения, както и на финансовите дела. Дни на щастливи и лесни трансформации. Подходящо време за обучения, събития или лекции пред публика.

✨Важна дата ще бъде 20ти април, когато Слънцето ще навлезе в спокойния, земен знак Телец♉️. В същото време Меркурий е стационарен и се подготвя за обратен ход. И освен това в 7:12 часа ни очаква Пълно слънчево затъмнение в знак Овен♈️ (второ новолуние в знака). Затъмненията са важни, с тях нещо свършва и започва нещо друго.

✨Края на месеца планетата на трансформацията Плутон ще навлезе в стационарна фаза в знак Водолей и от 1ви май ще стане ретрограден и отново ще се върне в знак Козирог като ни донесе промяна, приключване.

Пожелавам ви вълнуващ месец!

Ако все още не сте си направили Годишен хороскоп за 2023 година, а искате да разберете как ще ви повлияят всички големи астрологични промени може да ми пишете на лично съобщение.