Новолуние в Овен♈️

Днес на 21ви март точно в 19:23 часа настъпва Новолуние на 0 градуса в знак Овен и то точно след като посрещнахме Новата Астрологична година. Освен това следващото Новолуние през Април месец също ще бъде в знак Овен на 29 тия градус, но този път съпроводено със Слънчево затъмнение – коридора на затъмненията предстои съвсем скоро.

✨Време е да започнем да стартираме нови проекти, време е за ново начало, дойде моментът в който отново Луната ще застане до Слънцето и заедно, силни и подкрепящи се ще очакват нашите най-силни желания свързани със знак Овен, а именно старт, ново начало, смелост, риск, инициатива.

✨В енергията на Пролетното равноденствие и Новолунието ще усещаме силна енергия и желание за промяна. Време е да реализираме истинските си цели, съдба. Овен е първия зодиакален знак – свързан с началото и пробуждането. Това Новолуние е свързано с разрешаването на Его конфликти и това как управляваме гнева си. Ще бъдем целеустремени, решителни, ще усещаме силен стремеж да възстановим хармонията. Всичко започва да стая по-ясно и по-ярко, зараждат се нови идеи, започваме да виждаме нещата по нов начин.

✨Новолунието ще ни помогне да се активизираме и развиваме в професионален аспект и към кариерно израстване. Активността, целеустремеността и оригиналните идеи ще ни доведат до успех и видими резултати. Но е важно да бъдем тактични и дипломатични, избягвайте прибързаност и импулсивност. Покажете самочувствие, обърнете внимание на личните си интереси, но все пак уважавайте желанията и на другите, бъдете умерени. Моментът е добър да започнете планиране, да обмисляте нови проекти, да разработите стратегия и план за бизнеса и развитието ви. Сега енергията ще ви позволи ясно да видите начините за решаване на определени въпроси.

✨Определено едни от най-ярките астрологични събития се случват в периода 20-26 март, които ще имат силно влияние върху нас – започват важни процеси. Бъдете активни.

✨Проверете в кой дом попада при вас Новолунието в Овен и ми напишете коментар. А ако още не сте си направили Годишен хороскоп за 2023 година ми пишете на лично съобщение.

Ето и подходящи теми и примерни желания , който засяга знак Овен:
• Нови начинания
• Съсредоточаване върху Азът
• Независимост
• Смелост/Увереност
• Висок енергиен заряд
• Поемане на рискове

„Искам с лекота да започвам действие, за да …“
„Искам да притежавам висок енергиен заряд и жизненост“
„Искам да се занимавам с такива дейности, които увеличават моята енергия“
„Искам да поставя едно щастливо ново начало във връзката ми с …“
„Искам да ми е лесно да поемам рискове, които да ме водят към личностно израстване и обновление“