Венера в Телец ♉️

Днес на 17-ти март планетата на любовта навлиза в знак Телец и ще остане в него до 11ти април.

✨В наталната ни карта Венера показва как изразяваме любовта си и как искаме да бъдем обичани, какво харесваме и какво ни привлича, а и самите ние как привличаме.

✨До скоро Венера беше в импулсивния знак Овен♈️ и не искаше да чака, ентусиазирана, смела и винаги готова за действия, та дори и за битка. Сега обаче Венера влиза в хармоничния знак Телец, тук Венера е „на трон“ или иначе казано в най-силната си позиция. Чаровна, чувствена и артистична тук Венера ще засили чувството ни за естетика.

✨Телец е естествения управител на Венера и тук тя ще ни даде възможност да се потопим в любовта, красотата и удоволствията, така че е време да се отпуснем и да се насладим на периода като оценим всички простички удоволствия в живота. Венера в Телец е чувствена, тя търси стабилност и сигурност и носи много хармония, баланс и усещане за спокойствие.

✨Венера в Телец обича комфорта и знае как да си го създаде. Тук Венера е истински естет и ценител на красотата, обича изкуството и всички форми на творчество. Освен това е много свързана с природата. И още една важна тема – финансите, Телец управлява ценностите и материалните придобивки, парите, така че периода е подходящ за инвестиции, покупки и финансови дела.

✨В края на март Венера ще бъде в съвпад с Уран в Телец, което ще ни донесе нови вълнения, възможни са и неочаквани промени около нас. Ще имаме желание за движение и тръпка в любовните отношения, имайте предвид, че както бързо могат да започнат любовни отношения, толкова и бързо могат да свършат, така че ако сте в други отношения имайте предвид. Ако пък сте свободни този аспект може да донесе нови запознанства. Внимавайте и от финансова гледна точка, не бъдете импулсивни.

Вижте в кой дом при вас е знак Телец и ми напишете в коментар, това ще са и сферите, който ще засегне Венера. А ако имате и лични планети или Луна, Асцендент ще усетите още по-силно влиянието и.

Ако искате да разберете повече за предстоящата година може да си запишете и час за Годишен хороскоп.