Сатурн в Риби♓️

На 7-ми март планетата управлявана от бог Кронос – богът на времето Сатурн ♄ влиза в знак Риби, транзитът му ще продължи до 12-ти февруари 2026 година.

✨Това ще бъде важен ден, тъй като в същия ден точно в 14:40 часа имаме и Пълнолуние в знак Дева. В последните две години и половина Сатурн беше в знак Водолей, сега в знак Риби ще бъде важен период за всички нас и особено за представителите на знаците Риби, Дева, Близнаци, Стрелец, Водолей, Рак и Скорпион.

✨Сатурн ♄ е планетата на кармата, законите, нормите и ограниченията, в астрологията управлява знак Козирог и 10-ти астрологичен дом свързан със социалния ни статус, кариерата, висшите цели и кариерното израстване и развитие. Сатурн е ред, традиция, отговорност и дисциплина. Той сменя своя знак на около две години и половина и прави пълна обиколка на астрологичното колело за около 30 години.

✨Когато сменя знак, на първо място Сатурн изпитва способността ни за структуриране, планиране и фокусиране. Като всичко това обаче се случва чрез поемане на допълнителни задължения, организация, зрялост. През следващите две години и половина ще усвояваме уроците на знак Риби, а именно ясни и точни граници, освобождаване от зависимости, Сатурн в Риби ще ни помогне за правилна, ясна оценка на ситуациите или иначе казано сблъскване с реалността. Риби ♓️ е знак свързан с духовност, вяра, безусловна любов, интуиция и емоции, чувства. Време е да се научим да пускаме контрола и да се оставим на потока с ясното съзнание, че сме свързани с цялото и Вселената ни подкрепя.

Преминаването на Сатурн в Риби ще бъде много ключов момент за всички нас, ако искате да разберете как ще ви повлияе спрямо вашата натална карта можете да си запазите час за Годишен хороскоп.

Напишете ми в коментар в кой дом ще бъде при вас Сатурн в Риби, това ще са и сферите, който ще засегне.