Пълнолуние в Дева♍️

На 7-ми март точно в 14:40 часа ни очаква Пълнолуние на 16 градуса в знак Дева. В същия ден „мъдрият учител“ Сатурн преминава в знак Риби след 2 години и половина престой във Водолей.

Какво представлява пълнолунието?

Пълнолунието е фаза на луната, когато Земята се намира между Слънцето и Луната или двете небесни тела се намират едно срещу друго. Това е мощен процес, който оказва влияние върху всичко живо, в този момент луната е в най-силното си проявление. Пълнолунието се свързва с приключване и завършване на започнатото, така че е подходящ момент за освобождаване от всичко ненужно, което ни тежи и вече не ни е необходимо. Освобождавайки се от всичко старо ние освобождаваме място за това, от което наистина имаме нужда. Освободете място за новата енергия.

🌕Пълнолунието се случва по оста Дева-Риби. Тя се свързва със службата към другите – на материално и емоционално ниво. Дева управлява работата, ежедневно-битовите задължения и навици, начина ни на хранене, спорт и всеки избор, който правим, за да сме здрави. Тук напомням за нуждата от грижа и внимание първо към себе си, ако искаме да сме полезни на другите, то първо трябва да се погрижим добре за себе си.

🌕Пълнолунието в Дева е в благоприятен аспект с Уран, така че той ще ни помогне осъзнато да направим освобождаващи промени с помощта на интуицията ни. Положителното влияние на Уран е идеален момент, за да започнем промени в любовния си живот (имаме и аспект с Венера), но и тук темата ще бъде и как да обичаме себе си. Ще може да изразим чувствата си по-открито, излизането от зоната ни на комфорт ще донесе промяна и вълнение. Позволете си повече спонтанност.

Ще можем по лесно да се адаптираме към новите условия, както и да приключим с неудобна ситуация и най-вече да разберем, че остарялото и ненужното трябва да остане в миналото.

Времето на Пълнолунието е подходящо за започване на диети и пречистване на организма.

В кой дом ще бъде Пълнолунието в Дева при вас, това ще са и сферите, който ще засегне при вас, напишете ми в коментар.