Новолуние в Риби♓️

На 20-ти февруари предстои Новолуние точно в 09:05 часа на 1 градус в знак Риби.

✨Време за желания, дойде моментът в който отново Луната ще застане отново до Слънцето и заедно, силни и подкрепящи се ще очакват нашите най-силни желания. Този месец е в знак Риби. Това е последният зодиакален знак, така че това Новолуние ще ни помогне и да започнем процесите по приключването на стари идеи, проекти.

✨Енергията на Риби насърчава пречистването, освобождаването и трансформацията. Това е най-романтичният, мистериозен и духовен знак. Той ни помага да придобием вяра, надежда, да обновим мирогледа си и да поемем по пътя на прераждането.

✨Риби също така ни учи да обичаме, без да изискваме нищо в замяна, да съчувстваме на другите и да им даваме подкрепа. Риби размива границите и обединява всичко.

✨Това Новолуние ще повдигне всичко, което лежи на дъното – в дълбините на подсъзнанието ни и ще засили интуицията ни. Дошло е време да оставим миналото и да премахнем от живота си това, което е излишно и ненужно и това ще донесе облекчение на сърцето и ума ни. Тази енергия ни подтиква да разберем по-добре себе си и да поемем по пътя на духовното израстване, за да се свържем с истинската си същност.

✨В същия ден и планетата на любовта и хармонията преминава в огнения знак Овен – може да имаме силно желание да се видим с любим човек, тук Венера ще е доста пряма, така че внимавайте с откровенията.

Ето и подходящи теми и примерни желания , който засяга знак Риби:


• Вътрешно щастие
• Въображение/Сънища
• Духовно осъзнаване
• Състрадание
• Безусловна любов
• Опрощение/Приемане

„Искам да се справя с моментите на объркване по конструктивен начин, който да ме води към израстване“
„Искам безсънието бързо да ме напусне“
„Искам да се чувствам духовно удовлетворен и щастлив“
„Искам съзнателно да преживявам блаженството от любовта в себе си“
„Доверявам се на Висшата сила и оставям в нейните ръце всички безпокойства и тревоги“