Венера в Овен♈️

На 20ти февруари планетата на баланса и хармонията Венера ♀навлиза в знак Овен и ще остане в него до 17-ти март.

✨Венера ♀е планетата на любовта, брака и партньорството, както и на красотата и изкуството. Свързваме я още с финансите и собствеността. Венера влияе на емоционалните връзки и показва какво харесваме и качествата, които ценим у другите и какво стимулира интереса ни.

✨До скоро Венера беше в знак Риби♓️– изключително мека, съчувстваща и състрадателна. Бяхме емоционални, романтично настроени, чувствени и настроени за любов. Време е обаче за пожар, енергията на Овен ще ни ентусиазира и няма да искаме да чакаме, ще искаме всичко веднага , на момента.

✨Венера в Овен е бърза и динамична, търпението не и е присъщо, затова се опитайте да бъдете търпеливи през периода. Огнената и природа ще ни даде мотивация и желание за победа. Тук тя е демонстративна, директна, честна и първична, затова и не очаквайте емоционални и нежни прояви от нея през този период. В Овен, Венера е и егоистична, така че първо ще мисли за себе си и своите нужди, а след това за другите.

✨В периода 24ти февруари и 7ми март Венера ще бъде в съвпад с Юпитер, който ще разшири всичките и качества, както позитивните, така и негативните, така че очаквайте както много страстни моменти, така и липса на търпение, та дори и агресия.

Вижте в кой дом при вас е знак Овен и ми напишете в коментар, това ще са и сферите, който ще засегне Венера. А ако имате и лични планети или Луна, Асцендент ще усетите още по-силно влиянието и.

Ако искате да разберете повече за предстоящата година може да си запишете и час за Годишен хороскоп.