Слънце в Риби♓️

✨На 19-ти февруари Слънцето навлиза в знак Риби и ще остане в него до 20-ти март.

✨Слънцето в хороскопа е нашата индивидуалност, жизнена енергия и Аз-ът, то напомня, че всички ние идваме на земята с определена цел и именно то е точката в хороскопа, която търси своята реализация. Слънцето е пътят на душата.

✨До скоро Слънцето беше в знак Водолей и бяхме доста по социално насочени, срещи с приятели, групи от съмишленици с общи идеали и каузи, повече мечти, възможности и свобода. Ако Водолей свързваме с общото цяло, то сега идва Риби, който ни напомнят колко е важна връзката със самия себе си. Време е да се обърнем към себе си и да почувстваме.

✨Риби е воден, подвижен знак. Негов управител е мистичната планета Нептун, свързан с творчеството и въображението с всичко невидимо и нематериално. Това е знак свързван с духовността, Риби живеят с вяра и интуиция и това е правилния път за тях. Те нямат граници и виждат отвъд, макар това понякога да не им помага, те са надарени с изключително много таланти – пълни с идеи да творят и мечтаят извън реалното, да създават изкуство.

✨Нежни, добри, състрадателни и емпатични, Риби плуват в дълбините на емоциите и чувствата. Това е знак, който свързваме с прошката и безусловната любов. Изключително адаптивни и въпреки, че са много крехки, те са изключително силни, защото истинското предизвикателство е да можем да се променяме, когато имаме трудности и да бъдем осъзнати. Риби ни учи, че всичко е свързано, че след всеки край идва началото и всяко началото има своя край. Риби усещат всичко, няма нужда им казвате нищо, те знаят как се чувствате.

✨Началото на март месец между 1-ви и 8-ми Слънцето ще има позитивен аспект с Уран, което ще ни донесе желание за промяна, бягство от рутината и нови идеи. А между 9-ти и 17-ти март ще се срещне и с Нептун идеален момент за творчество като рисуване, писане, както и за самоанализ.

✨Вижте в кой дом имате знак Риби в наталната си карта и това и ще бъде сферата, която ще активира транзита на Слънцето, споделете ми в коментар. Ако имате и лични планети в този знак като Венера, Меркурий, Марс или Луна, Асцендент ще усетите още по-силно транзита и ще засегне допълнителни сфери.

✨Честит рожден ден на всички Риби и Честит нов солар! Може да се свържете с мен за консултация, ако искате да разберете какво да очаквате от новата си соларна година или ако още не сте си направили Годишен хороскоп за 2023.