Пълнолуние в Лъв♌️

На 5-ти февруари настъпва второто от началото на годината Пълнолуние точно в 20:28 часа на 16 градуса в знак Лъв.

✨Пълнолунието е фаза на Луната, когато Земята се намира между Слънцето и Луната или двете небесни тела се намират едно срещу друго. Това е мощен процес, който оказва влияние върху всичко живо, в този момент луната е в най-силното си проявление.

✨Това е момент, който свързваме с приключване и завършване на започнатото, така че е подходящ момент за освобождаване от всичко ненужно, което ни тежи и вече не ни е необходимо. Освобождавайки се от всичко старо ние освобождаваме място за това, от което наистина имаме нужда.

✨Пълнолунието ще оказва силно влияние върху представителите на фиксираните знаци: Телец, Лъв, Скорпион и Водолей или ако имате Асцендент, Луна или лични планети в тези знаци около градуса на Пълнолунието.

✨Пълнолунието се случва по оста Лъв- Водолей – една от най-важните оси, по която има много страсти. От една страна Водолей е знак, който винаги е обърнат към общото благо, равенството и общите идеали и Лъвът от другата страна, който налага егото си и не се съобразява с мнението на другите. Темите тук ще са свързани с любовта, но и с личната ни свобода и това до колко е добре да бъдем егоисти. Още темите могат да бъдат свързани с децата, творчеството, талантите ни, изявата и забавленията.

✨Пълнолунието в Лъв ще бъде в нехармоничен аспект (квадрат) с Уран, така че подходете осъзнато, бъдете адаптивни към неочакваните промени. Уран е планетата управител на Водолей, така че може да имаме силна нужда от свобода и независимост. Очаквайте нещо ново. В същото време Венера е в нехармоничен аспект (квадрат) с Марс, което може да асоциираме с напрежение в любовен аспект. Затова не насилвайте нещата и не бъдете импулсивни. От една страна може да имаме нуждата да бъдем оценени, необходими и признати, а от друга страна да има напрежение, защото трябва да следвате график и да нямаме свободата, която ни се иска.

✨Използвайте енергията на Пълнолунието като се обърнете навътре към себе си. Бъдете честни със себе си и се освободете от вътрешните блокажи, който ви пречат да бъдете истински щастливи. Времето на Пълнолунието е подходящо за започване на диети и пречистване на организма.

В кой дом ще бъде Пълнолунието в Лъв при вас, напишете ми в коментар.