Месечна прогноза Февруари 2023

✨Февруари месец може да е кратък, но пък ще бъде интересен. Месец преди важната трансформация, планетите Сатурн и Плутон са между последния 29-ти и 30-ти градус и през Март месец ще сменят знаците си, оказвайки силно влияние на глобално и лично ниво. Затова може да кажем, че това ще бъде месец на подготовка за важните промени, който ни очакват.

✨На 5-ти февруари ни очаква второто за годината Пълнолуние на 16 градуса в знак Лъв♌️. В същия ден има и нехармоничен аспект (квадратура) между Марс и Венера, олицетворяващи женското и мъжкото начало. Затова избягвайте спорове в дните около и след 5-ти. Пълнолунието от своя страна е период на изчистване и освобождаване и ще ни помогне да преосмислим темите свързани с любовта, романтиката, децата, креативността и талантите ни.

✨От 11-ти февруари пък крилатият пратеник на боговете Меркурий до 2-ри март ще бъде във въздушния знак Водолей♒️. През този период комуникацията ще протича по-гладко, тук Меркурий се чувства добре. Време е за срещи с приятели и повече социални активности. Ще имаме революционни идеи, който да ни помогнат да изясним и най-обърканите ситуации.

✨На 19-ти февруари Слънцето ще навлезе в знак Риби♓️. Любовта, романтиката, както и финансовите дела носят максимално удовлетворение, всичко се оказва в съответствие с желанията. Всичко свързано с мечтите ни, интуицията, въображението ще се случва с лекота. Прекрасен период за хората, който се занимават с изкуство, фотография или всякакви творчески професии.

✨Ден след това, на 20-ти февруари ни очаква и Новолуние в знак Риби♓️, което съвпада с навлизането на планетата на любовта, Венера в знак Овен♈️. Ново начало свързано с прилив на енергия и оптимизъм. Ще имаме вдъхновението, интуицията да усещаме предстоящия успех в сбъдването на мечтите ни. Сънищата ще бъдат важни и могат да ни дадат насока. Доколкото Венера в огнения знак Овен, тук тя ще търси действието, така че периодът ще е подходящ да бъдем смели и активни.

Пожелавам ви прекрасен месец!🤍

Ако все още не сте си направили Годишен хороскоп за 2023 година, а искате да разберете какво да очаквате, може да ми пишете на лично съобщение.