Венера в Риби♓️

Днес на 27ми януари планетата на красотата и удоволствията Венера ♀ преминава в знак Риби и ще стане тук до 20ти февруари.

✨До скоро Венера беше в знак Водолей♒️, където беше емоционално сдържана, но пък много оригинална, различна и свободолюбива. Ако Венера във Водолей беше хладна, спокойна и съсредоточена, то сега идва точно обратното чувствителна, състрадателна и емоционална Венера в Риби ще ни омагьоса със своята съчувстваща и мека природа.

✨Венера в Риби е с мека и добра природа, тя обича да обича, макар и понякога да не е много сигурна точно какво, защото често сама идеализира и сътворява образ, който не е много реалистичен. Тя е изключително интуитивна и емпатична към другите и силно свързана с изкуството, поезията, музиката, природата и животните. Надарена със силно въображение и творческа натура, тук тя влага чувства във всичко, което прави.

✨В периода 3-ти и 9-ти февруари Венера ще бъде в хармоничен аспект с Уран в Телец, в този период може да има неочаквано развитие в любовните отношения, подходящо е за разговори, споделяне и търсене на оригинални решения по отлагани въпроси. Направете заедно план и решение на всичко, което ви тежи и на което до сега не сте обръщали внимание. Ако сте необвързани може да имате неочаквана романтична среща.

✨А в периода 10-ти и 17-ти февруари ще имаме и хармоничен аспект на Венера с Нептун в Риби, което ще ни донесе много романтика и магия в отношенията, но са възможни и илюзии или заблуди в представата ни към партньора. Отдайте се на момента, но не взимайте важни решения, тъй като е възможно емоциите да ви водят и да липсва реална преценка. Ако се занимавате с творческа дейност ще се радвате на повече идеи и креативност.

Вижте в кой дом при вас е знак Риби и ми напишете в коментар, това ще са и сферите, който ще засегне Венера. А ако имате и лични планети или Луна, Асцендент ще усетите още по-силно влиянието и.

Ако искате да разберете повече за предстоящата година може да си запишете и час за Годишен хороскоп.