Пълнолуние в Рак♋️

Нова посока

На 7-ми януари ще настъпи първото за тази година Пълнолуние точно в 01:08 часа на 16 градуса в знак Рак.

Какво представлява пълнолунието?

✨Пълнолунието е фаза на луната, когато Земята се намира между Слънцето и Луната или двете небесни тела се намират едно срещу друго. Това е мощен процес, който оказва влияние върху всичко живо, в този момент луната е в най-силното си проявление. Пълнолунието се свързва с приключване и завършване на започнатото, така че е подходящ момент за освобождаване от всичко ненужно, което ни тежи и вече не ни е необходимо. Освобождавайки се от всичко старо ние освобождаваме място на това, от което наистина имаме нужда. Пълнолунието е идеално време за духовни практики и работа с подсъзнанието. Можем да се освободим от привързаности и навици, който не са в наша полза, както и от минали спомени, който само ни карат да се чувстваме зле. Подходящо е и за диети и пречистване на организма. Отдайте се на любими занимания и време с близките си.

Освободете място за новата енергия.

✨Оста Рак – Козирог е една от най-важните оси в живота на всеки човек, защото се свързва с личния ни живот – нашето семейство, както и публичния ни живот – кариерата и там, където намираме реализация. Козирогът символизира най-високата социална цел, върхът в нашето кариерно развитие, но какъв би бил този успех, ако липсва личния ни живот и ако няма с кого да споделим чувствата си. Затова идва и Рака символизиращ дълбоките емоции, дом и семейство.

✨Пълнолунието е в нехармоничен аспект (опозиция) с ретроградния Меркурий, но с хармоничен аспект (секстил) с Уран, така че слушайте интуицията си и мислете нестандартно, тези аспекти ще ни донесат нова информация и идеи, за да преодолеем различията и да намерим нова посока напред. Опозицията с Меркурий може да създаде вътрешен конфликт между логика, разум и интуитивните ни усещания, но и възможност да успеем да разберем истинските си чувства. А благодарение на Уран ще имаме смелостта да поемем риск и да предприемем промяна.

✨Можем да очакваме благоприятен период за сферата на любовта и взаимоотношенията, за семейство, брак, деца, въпреки че в сферата на финансите ще бъде по-трудно да постигнем това, което ни се иска. Но пък ако имаме баланс между личния и социалния живот и цели можем да очакваме да се появят допълнителни възможности в професионалната сфера.

✨Енергията на Пълнолунието е идеално време за духовни практики и работа с подсъзнанието. Можем да се освободим от привързаности и навици, който не са в наша полза, както и от минали спомени, който само ни карат да се чувстваме зле. Подходящо е и за диети и пречистване на организма. Отдайте се на любими занимания и време с близките си.

В кой дом е при вас знак Рак, напишете ми в коментар.