Слънце в Стрелец♐️

Днес 22-ри ноември Слънцето навлиза в позитивния знак Стрелец и ще остане тук до 21ви декември.

✨Преминаването на Слънцето или така наречения транзит е изключително важен. Когато преминава през определен астрологичен дом от хороскопа изявява най-важното от тази сфера през този период.

✨Стрелец е огнен, подвижен знак. Негов управител е планетата на късмета Юпитер, свързваме я още с разширение и експанзия. Това се опитва и винаги да прави знак Стрелец – да учи, да се развива, да разширява мирогледа си, да се самоусъвършенства. Свързваме го още с религията, далечните пътувания и позитивизмът, той ни носи лекота и винаги търси истината. Тук обаче говорим за тяхната истина, собствената им философия за живот и вярвания, независимо какво мислят другите.

✨Стрелец е свобода, ентусиазъм и винаги готов за приключения. Обича да пътешества и съпреживявайки да учи нови неща. Стрелец управлява и висшето образование, но кое всъщност ни помага най-много да учим – опитът, затова и Стрелец не се страхува да пробва нови неща и има откривателски дух, той винаги е в движение. Това е един от най-важните уроци на знак Стрелец да учи, но не само в академичен план, а знанието, което получаваме от живота.

✨Венера и Меркурий също са в знак Стрелец♐️, така че предстои месец, в които ще се чувстваме много по-леко, ще гледаме по-оптимистично на случващото се и със сигурност ще сме по доволни и щастливи.

✨В периода от 9-ти до 15-ти декември Слънцето ще има нехармоничен аспект с Нептун, а слеед това и с Юпитер. През този период ще трябва да бъдем разумни и практични във взимането на решения.

Вижте в кой дом имате знак Стрелец в наталната си карта и това и ще бъде сферата, която ще активира транзита на Слънцето, споделете ми в коментар.

🎂Честит рожден ден на всички Стрелци и Честит нов солар! Може да се свържете с мен за консултация, ако искате да разберете какво да очаквате от новата си соларна година.