Венера и Меркурий в Стрелец♐️

От 16-ти ноември планетата на баланса и хармонията Венера заедно с вечният пратеник Меркурий навлизат в знак Стрелец до 7-ми декември Меркурий и до 10-ти декември Венера.

✨Богинята на красотата Венера ♀ знаете свързваме с любовта, чувствата ни, удоволствията, ценностите ни и финансите. А Меркурий ☿ свързваме с мисленето и общуването – неговият инструмент е езикът и препредаването на информация. До скоро и двете планети бяха в дълбокия и чувствен знак Скорпион, енергията не беше лека, много заровени чувства и емоции излязоха на повърхността. Време е обаче за лекота, позитивизъм и повече приключения.

✨Безгрижна и идеалистична, Венера в Стрелец търси приключения, вълнения, флирт и много държи на свободата си. Обича да пътува до екзотични места и да учи и съпреживява нови и нови неща. Доколкото за Меркурий, тук той първо говори и после мисли, честен е и твърде прям. Също така обича да учи и изследва нови идеи, места, има широк мироглед, но трудно задържа вниманието си само на едно място. Стрелец е най-позитивния знак, така че очаквайте повече лекота, възможности и успех през този период.

✨В периода 25-ти и 4-ти декември двете планети ще имат нехармоничен аспект с ретроградния Марс и Нептун, затова внимавайте през този период с очакванията. Нещата може да не вървят по план, както ни се иска и това да ни създаде напрежение, но знайте че всичко се случва с някаква цел, може би точно през този период нещата могат да се объркат, за да се подредят по най-правилния начин.

✨И между 4-ти и 10-ти декември Венера и Меркурий ще бъдат в нехармоничен аспект с Юпитер, така че ще се сблъскаме с реалността и ще трябва да видим ясно ситуациите, трябва да махнем розовите очила. Истината ще излезе на яве.

Насладете се на периода и се отдайте на повече пътувания и удоволствия.

Вижте в кой дом при вас е знак Стрелец и ми напишете в коментар, това ще са и сферите, който ще засегнат Венера и Меркурий.