Пълнолуние в Телец и Лунно затъмнение

На 8ми ноември точно в 13:02 часа настъпва Пълнолуние на 16 градуса в знак Телец♉️ съпроводено с пълно Лунно затъмнение. Това явление ще може да се наблюдава в Австралия, Тихия океан, Азия и Северна и Южна Америка, за съжаление няма да можем да го наблюдаваме от България.

✨Знаете, че Пълнолунието свързваме с приключване и кулминация, завършване на нещо важно – идея, проект, връзка. А Лунното затъмнение носи идеята да внесем ред около себе си и повече яснота в делата си. Лунните затъмнения символизират съдбовни събития – бързо и интензивно пренасочване на нашия път. Те отбелязват повратни точки, завършване на нещо и важни постижения. Затова и през този период около Пълнолунието и 2-3 дни след него не взимаме важни решения, а наблюдавайте и анализирайте, това което се случва.

✨Пълнолунието ще се осъществи по оста Телец – Скорпион , това е най-материалната ос. Оста на притежанията, това са както личните ни качества, тялото, така и ресурсите, с които разполагаме, парите, нашите и на партньора. Темите ще бъдат свързани с ценностната ни система, принципите, който следваме и емоционалния ни свят. Материята – практичното, това което е „наше“ и Духовното – невидимото, това което свързваме с „ваше“. Ще можем да изчистим емоционалния багаж и да приключим с тези теми, като вземем урока.

✨Меркурий и Венера са в съвпад със Слънцето срещу Луната, която е в съвпад с Уран, това разположение добавя повече емоции към силата и интензивността на Лунното затъмнение. Ще бъдем готови за промени в името на нещо ново и различно. Тук въпросът е – „Какви всъщност са желанията ни и какво ни е необходимо, за да бъда истински удовлетворени и щастливи?“. Дали в името на сигурността не сме загърбили важни за нас неща. Може да усещаме вътрешно противоречие между това, което е сигурно и това, което усещаме, емоциите дълбоко в нас.

✨Пълнолунието е и с квадрат (нехармоничен аспект) със Сатурн във Водолей, което означава, че ще са необходими усилия. Възможно е да се чувстваме емоционално ограничени и да не знаем как да споделим всички емоции. Но ще имаме енергията да внесем повече ред в делата си. Енергията на Пълнолунието носи освобождаване, но ще го усетим само ако се научим как да пускаме.

✨С Пълнолунието в Телец се затваря и кармичния коридор, който започна на 25-ти октомври с Новолунието в Скорпион. Време е да поемем контрола и да изберем себе си. Ние винаги имаме силата да решим как да реагираме. Времето на пълнолунието и лунното затъмнение е подходящо за медитации, йога, духовни практики и релаксиращи занимания. Лунната е намаляваща до следващото Новолуние на 24-ти ноември, така че периода е подходящ за диети и пречистване на организма.

В кой дом ще премине при вас Пълнолунието в Телец, напишете ми в коментар.