Новолуние в Скорпион♏️ и частично Слънчево затъмнение

Удовлетворение

На 25-ти октомври предстои Новолуние на 2 градуса в знак Скорпион♏️ точно в 13:48 часа, съпроводено с частично Слънчево затъмнение. Частичното слънчево затъмнение ще бъде видимо от Европа, Западен Сибир, Централна, Западна и Южна Азия и Североизточна Африка.

✨Слънчевите затъмнения се случват, когато Луната преминава между Земята и Слънцето, временно закривайки слънчевата светлина изцяло или частично за нас наблюдателите от Земята. То представлява циклично обновление и дава прилив на енергия, като ни дава възможности да поставим ново начало за плановете за бъдещето. Докато Новолунието продължава четири седмици, тук ефектите от Слънчевото затъмнение продължават почти шест месеца. Така, че това е отличен момент за ново начало, нов проект и изобщо да обърнете нов лист от живота си. Можете също така да поставите под съмнение стари навици, поведение и вярвания като потърсите нови начини за напредък и развитие.

✨Напомням, че това е второто за годината Новолуние съпроводено с частично Слънчево затъмнение, но този път в знак Скорпион. Първото беше края на Април 2022 в знак Телец. Интересното тук е, че Телец се управлява от Венера, а това затъмнение в Скорпион е в съвпад с Венера, така че отново тема е любов, взаимоотношения, баланс и хармония, така че очаквайте ново начало и важни развръзки по тази тема, да не забравяме и че 2022 е годината на Венера.

✨Новолунието е в хармоничен аспект с планетата на любовта и финансите Венера и ще фокусира вниманието ни върху темите свързани с красотата, баланса, удоволствията, комфорта и разбира се връзките с другите, а в знак Скорпион означава да трансформираме, да променим по нов начин, да обновим, дори възкресим.

✨Юпитер е с напрегнат аспект към Новолунието, поради което може да изпитаме неудовлетвореност и несигурност. Направете преоценка на вашите цели, което означава че ще трябва да се вземат важни решения за това какво ви прави истински щастливи и доволни. Да не забравяме, че това е планетата и на духовното израстване и усъвършенстване, така че ще трябва да погледнем по-надълбоко в себе си и с един по-философски подход за отговорите.

✨Време е за започване на положителна промяна в живота ни и следване на най-съкровените ни желания и мечти. Най-доброто време за започване на нови проекти е по време на двуседмичната фаза на растящата луна, от 25 октомври до 8 ноември.

Ето и темите и примерните желания , който засяга знак Скорпион:
• Сила/Мощ
• Промяна/ Трансформация
• Преодоляване на криза
• Себеусъвършенстване
• Възстановяване
• Опрощение
• Секс/Душевни партньори

„Искам да знам правилния подход свързан с взаимното разбирателство в моите взаимоотношения.“
„Искам да се осъществи положителна трансформация в областта на …“
„Искам лесно да се освободя от стария багаж свързан с …“
„Искам да мога уверено да приема промяна в областта на …“
„Искам лесно да се изпълня със сила и да извърша промените в живота си, които са напълно в мой интерес.“
„Искам да приема напълно собствената си емоционална дълбочина.“

Къде в наталната ви карта попада 2 рия градус на знак Скорпион♏️, напишете ми в коментар, това ще бъде и сферата, в която може да очаквате промяна и ново начало.