Слънце в Скорпион♏️

На 23-ти октомври Слънцето навлиза в дълбоките води на знак Скорпион и ще остане там до 22-ри ноември.

✨Слънцето в хороскопа е нашата индивидуалност, жизнена енергия и Аз-ът, то напомня, че всички ние идваме на земята с определена цел и именно то е точката в хороскопа, която търси своята реализация. Слънцето е пътят на душата.

✨Той е воден, неподвижен знак. Има двама управители – Плутон и Марс. Ето от къде идва и огнената му природа на воин. Скорпионът винаги се стреми да проникне под повърхността на нещата, благодарение на невидимата планета Плутон, която управлява началото и края и му дава възможност да проникне отвъд видимото. Потайни и дори на моменти параноични те пазят мислите и идеите си, за да имат време да наблюдават и да създадат работещ план за действие, когато се нуждаят от него. Обичат и имат нужда да остават сами със себе си, за да могат да видят по ясно всичко невидимо за нас.

✨Скорпион е магия, защото владее трансформацията – най-силното му качество, да превръща от едно състояние в друго, отрицателно в положително и по този начин да ни научи как да променяме и овладяваме собствената си личност и никога да не се отказваме. При него емоциите са дълбоки и интензивни, всичко се преживява много силно. Държи на искреност, лоялност, честност, покажете ли му тези качества, макар че трудно допуска някой до себе си, ще го спечелите за винаги. Свърже ли се с нещо или някой много трудно го пуска.

✨В транзита на Слънцето в Скорпион компания ще му прави и планетата на любовта Венера, която е в същия знак, което ще окаже силно влияние върху личните ни и бизнес отношения, а тази година това е още по силно заради съвпада със сезона на затъмненията.

✨В периода 4-ти и 12-и ноември ще имаме нехармонични аспекти със Сатурн и Уран, промените могат да бъдат резки и неочаквани. Ще трябва да действате бързо и да взимате важни решения там, където нещата стоят на едно място от дълго време. Нещата няма да вървят по план.

✨А между 9-и и 15-и ноември мистичния Нептун ще направи хармоничен аспект със Слънцето. Периода ще бъде ползотворен за творчество и вдъхновение, знаете че това е планетата на илюзиите, така че внимавайте да не се почувствате допълнително объркани.

✨И след 15-ти ноември Слънцето ще направи хармонични аспекти с Плутон и Юпитер, ще бъде трансформиращо и зареждащо с енергията на вяра и сила да задвижим необходимите промени в живота си.

Напишете ми в коментар през кой дом ще премине при вас Слънцето в Скорпион, а ако имате и лични планети в този знак като Меркурий, Марс, Венера ще усетите още по-силно влиянието му.

Честит рожден ден на всички и честит нов солар.