Пълнолуние в Овен♈️

На 9-ти октомври точно в 23:55 часа ни очаква Пълнолуние на 16 градуса в огнения знак Овен.

🌕Пълнолунието е фаза на луната, когато Земята се намира между Слънцето и Луната или двете небесни тела се намират едно срещу друго. Това е мощен процес, който оказва влияние върху всичко живо, в този момент луната е в най-силното си проявление. Пълнолунието се свързва с приключване и завършване на започнатото, така че е подходящ момент за освобождаване от всичко ненужно, което ни тежи и вече не ни е необходимо. Освобождавайки се от всичко старо ние освобождаваме място за това, от което наистина имаме нужда. Освободете място за новата енергия.

🌕Пълнолунието засяга оста Овен – Везни, ос която се свързва с началото на всичко, в това всеки един от нас да се изгради като личност. Овен свързваме с Аз-ът, с първичната мъжка енергия, с егоизма и това да наложим себе си. И отсреща стои знакът на Везни, които носи идеята за другите и ни учи как да бъдем част от цялото чрез компромиса и това да поставим себе си на второ място. Без това няма как да имаме дълготрайно партньорство. Именно върху това ще акцентира това Пълнолуние и през втората половина на Октомври ще имаме шанс да намерим компромис по най-трудните въпроси.

🌕Венера във Везни също е застанала срещу Луната в Овен, което ще засили и извади наяве конфликти свързани с личните ни отношения. Задайте си въпроса има ли баланс между моите приоритети и тези на другите? Тук акцентът е върху нас и какво наистина е важно за нас, кой е важен за нас и какво ни прави щастливи. Може би в стремежа си да отстоим себе си сме прекалили, ако това е така е подходящо да потърсим баланса и да поискаме прошка. Говорете – Венера ще ни насърчи да търсим хармонията.

🌕Сатурн във Водолей има хармоничен аспект към Пълнолунието и ще ни помогне да споделим собствена си истина и да преодолеем разногласията, което да ни помогне да постигнем своя център и да укрепим взаимното разбирателство и партньорство. Сатурн ще ни даде ясни цели, планове, мисли. Време е за освобождаване от това, което ни пречи и ни задържа на едно място.

Времето е подходящо за пречистване на организма и диети.

Вижте в кой дом попада 16-тият градус на знак Овен в наталната ви карта и това ще бъде и сферата, която ще засегне при вас. Напишете ми в коментар.