Венера във Везни♎️

Днес на 29ти септември планетата на любовта и хармонията Венера преминава в знак Везни♎️ и ще остане в него до 22ри октомври.

✨До скоро Венера беше в знак Дева♍️ и ни направи практични, разумни обърнати към детайла. Тук Венера искаше да бъдем здраво стъпили на земята и логиката беше водеща. Сега обаче планетата на красотата ще бъде „на трон“ в своя собствен знак и ще може да ни покаже най-хубавото си проявление, а именно деликатност, любов и баланс.

✨Това положение на планетата ще е много благоприятно за всички хора от въздушните знаци – Везни, Близнаци и Водолей.

✨Докато Венера е в знак Везни ще се стремим към повече мир и хармония в отношенията помежду си. Както и ще бъдем много по-търпеливи към чувствата и желанията на другите. Тук Венера е мека, нежна и романтична. Нуждата от справедливост ще бъде много силно изявена през периода и ще се опитваме да претегляме добре всички плюсове и минуси във всяка ситуация. Везни е знак свързван с партньорствата, работата в екип и споразуменията, преговорите, така че ще можем да намерим по-лесно общ език във взаимоотношенията и да създадем здрави връзки.

✨До 4-ти октомври планетата ще бъде в нехармоничен аспект с Юпитер, затова в тези дни се опитайте да бъдете по-спокойни и търпеливи, не се поддавайте на конфликти. Наблюдавайте какво се случва, вземете си урока, но без да навлизате в спорове.

✨А между 10-ти и 15-ти октомври ще имаме хармоничен аспект със Сатурн, това е идеален момент за дългосрочни инвестиции. Ще се радваме на повече стабилност във взаимоотношенията и ще можем да намираме решения на проблемите.

✨В периода 13-ти и 20-ти октомври ще имаме хармоничен аспект с Марс и ще бъде много по-лесно да реализираме желанията си. Този аспект ще увеличи желанието ни за социален контакт и удоволствия. Моментът е идеален да обсъдите във връзката си теми и проблеми, които пораждат напрежение. Креативността и творческия потенциал ще бъдат засилени, така че създавайте и творете красоти.

✨И в периода 16-ти и 21-ви октомври Слънцето и Венера във Везни ще бъдат в нехармоничен аспект с Плутон. Тук ще трябва да поемем отговорност за решенията си. В този случай ще се изисква трансформация, освобождаване, обновление. Пуснете контрола.

През кой дом ще премине при вас Венера във Везни? Напишете ми в коментар, това ще бъдат сферите, който ще бъдат засегнати.