Пълнолуние в Риби♓️

Ободряваща промяна

На 10-ти септември точно в 12:58 часа настъпва Пълнолуние на 17 градуса в магичния знак Риби♓️.

🌕Слънцето и Луната са застанали едно срещу друго и са в точна опозиция. Това е мощен процес, в който луната е в най-силното си проявление, емоциите са в своя връх. Това е момент, който свързваме с приключване и завършване на започнатото, кулминация, така че е подходящ момент за освобождаване от всичко ненужно, което ни тежи и вече не ни е необходимо. Пускайки всичко старо ние освобождаваме място за новото в живота си.

🌕Това пълнолуние се случва по оста Дева-Риби, ос без която не можем, тъй като тя ни учи на социална адаптация и на това да сме в служба на другите. Девата свързваме с условното служене, а Риби с безусловното. Разум срещи интуиция, чувства срещу логиката, какво ще изберете? И тук трябва да кажем, че логиката се управлява от обществото и често лъже, а интуицията, която е едно лично усещане – никога! Няма как да не засегнем и темата за здравето, защото Девата управлява физическото здраве, а Риби психическото. Какво избирате…тук няма правилен отговор, усетете как се чувствате наистина, какво ви радва, какво ви натъжава и ще знаете правилната посока.

🌕Пълнолунието в Риби е в хармоничен аспект с Уран в Телец. Това ще ни помогне да направим положителна промяна в живота си чрез осъзнаване и силна интуиция. Пълнолунието ще ни помогне да преодолеем ограниченията и разочарованията и ще ни донесе вълнуващи възможности за ободряваща промяна и нова посока. Този аспект носи в себе си неочакваното, една положителна промяна и ще ни направи по-осъзнати и интуитивни, за да разберем по-добре чувствата си.

🌕Риби е последния зодиакален знак и носи в себе си особена енергия. Това е знак, които съчетава в себе си частица от всеки друг знак. Свързваме го с мъдрост, идеал, духовно познание. Знак, които напълно се потапя в емоционалните процеси и помага да разберем дълбоките, истински причини за смисъла на всичко. Меркурий започва ретроградната си фаза в същия ден и това ще засили енергията на пълнолунието, което ще ни помогне да се обърнем към себе си, да се свържем със себе си и да тръгнем по собствения си път.

🌕Важно е да бъдем адаптивни и да слушаме интуицията си. Тогава това, което изглежда като предизвикателство може да се превърне във възможност. Моментът е идеален да се откъснете от ограничаващите убеждения и да поемете нова посока и промяна в личния си живот. До кога ще се заблуждавате? Промените са вече факт и те ни помагат да придобием мъдрост и житейски опит. Не търсете логично обяснение.

Погледнете към Луната и вижте какво има да ви каже, подходящ момент е за медитации, йога, масажи, спа процедури и да бъдем около вода. Луната е намаляваща до следващото Новолуние на 25ти септември, така че моментът е подходящ за диети и пречистване на организма, както и всякакви процедури, с които искаме да „намалим“ нещо.

Вижте в кой дом попада 17-тия градус на знак Водолей в наталната ви карта и това ще бъде и сферата, която ще засегне при вас. Напишете ми в коментар.