Венера в Дева♍️

На 5-ти септември, планетата на красотата и хармонията Венера ♀ навлиза в знак Дева♍️ и ще остане в него до 29-ти септември.

✨До скоро Венера беше в знак Лъв♌️ ярка, страстна и гореща, тя ни накара да се обърнем повече към себе си и да блестим. Искахме да сме в центъра на събитията и прожекторите да са насочени към нас. Сега обаче знакът Дева ще обърне внимание повече към другите, тъй като това е знак, които обича да се грижи и да бъде в служба.

✨Преминавайки през знак Дева, Венера ще засили любовта към реда, организацията и ще ни накара да обръщаме внимание и на най-малкия детайл. Тук тя е здраво стъпила на земята и практична. През този период тя ще бъде под силното влияние на Меркурий (управител на Дева), който от 10-ти септември е ретрограден. Това от една страна може да ни даде възможност да се върнем към нерешени въпроси, особено свързани с материалната страна и да ги завършим успешно. Както и да възстановим отношения със скъп човек, да говорим сериозно и без излишни емоции за възможностите пред вас.

✨До 10-ти септември е добре да планирате и да си поставите цели или ако се налага да направите необходимите промени, за да коригирате грешки. Периода ще е подходящ да се занимаваме с ежедневно битовите въпроси свързани с работата, ще бъде засилено желанието за материална сигурност. В знак Дева, Венера ще засили и желанието за перфекционизъм, съвършенство и дори педантичност. По отношение на любовните отношения, това не е в нейна полза, защото недостатъците на другите стават по-забележими, както и това да бъдем взискателни и критични.

✨Между 15-ти и 19-ти септември Венера ще бъде в нехармоничен аспект с Марс, възможно е да имаме трудности в отношенията, както в личната, така и в делова сфера, така че имайте го предвид. Възможно е да сме и повече натоварени с работа в периода.

✨В периода 16-ти и 21-ви септември имаме хармоничен аспект с ретро Уран, тук ефекта на изненадата може да ни помогне да решим изненадващо проблеми и да подобрим отношенията. През този период много от нас ще преразгледат ценностите в живота и ролята в отношенията си.

✨А между 20-ти и 24-ти септември Венера е в нехармоничен аспект с ретро Нептун. През този период избягвайте да взимате важни решения, не се опитвайте да преследвате няколко цели едновременно, не бързайте. Внимавайте по отношение и на финансите, проверявайте информацията.

✨И в периода 21-ви и 27-ми септември Венера ще бъде в хармоничен аспект с ретро Плутон, така че е време за положителна промяна в отношенията. Възобновете отношения, които са важни за вас или пък прекратете окончателно такива, които не ви носят нищо добро, същото важи и за бизнес отношения.

През кой дом ще премине при вас Венера в Дева? Напишете ми в коментар, това ще бъдат сферите, който ще бъдат засегнати. Ако пък имате Венера в Дева в наталната си карта, ще усетите по-силно влиянието и ще засегне допълни теми (вижте къде са знаците Везни и Телец).