Месечна прогноза Септември

Очаква ни продуктивен месец. Слънцето е в Дева♍️ и ще ни дава сили да постигнем високи резултати и да вършим ефективно работата си. Ще ни води постоянството, усърдието и желанието за постигане на успех.

✨Обърнете внимание, че през този месец имаме пет ретроградни планети – Плутон, Сатурн, Юпитер, Нептун и Уран. Към тях ще се присъедини и ретроградния Меркурий от 10-ти септември. Ретроградните планети обръщат енергията навътре към нас самите, така че намалете темпото и бъдете търпеливи с изискванията. Дайте си време.

✨Планетата на любовта Венера също ще се намира в знак Дева♍️ от 5-ти до 29-ти септември, след това ще навлезе в знак Везни♎️. Моментът е подходящ да поговорите с близките си хора всичко, което ви тревожи. Избягвайте противоречията. Що се отнася до любовните отношения, не бъдете с големи очаквания, ако търсите мимолетни развлечения. Венера в Дева ще подкрепи тези, които имат сериозни намерения. Позицията на Венера в Дева насочва вниманието ни и към темата за пазаруването и ни напомня, че трябва да сме практични и да търсим функционалност.

✨На 10 септември ни очаква Пълнолуние на 17 градуса в знак Риби♓️ в съвпад с Нептун. Бъдете внимателни дните около Пълнолунието, тъй като не са изключени грешки, илюзии или загуби, измами. Не се предоверявайте, ако се налага проверявайте информацията няколко пъти. Очаквайте кулминация, приключване и развръзка на процесите започнати през Март и Април.

✨Меркурий ще бъде много активен през този месец. От 10-ти септември започва своето ретроградно движение в знак Везни и Дева. Ретроградният Меркурий дава склонност към задълбочен анализ, търсене на отговори отвъд думите и значенията. Времето не е подходящо за стартиране на нови проекти, но пък завършването на вече започнати дела и проекти е благоприятно.

✨На 23-ти септември ни очаква Есенно равноденствие – денят и нощта се изравняват и Слънцето навлиза в знак Везни♎️. Фокуса ще бъде в баланса и хармонията във взаимоотношенията. Тъй като и Меркурий ще е ретрограден в този период е добър момент за преразглеждане на договори, предоговаряне, както и изчистване на неясноти във връзките.

✨Завършваме месеца с Новолуние на 26-ти септември на 2 градуса знак Везни♎️, насочвайки вниманието ни към темата за партньорството и взаимоотношенията ни с другите в делови и личен план. Време е да обърнем повече внимание на близки и любими хора и да се опитаме да създадем повече хармония в отношенията. Ще можем и да напишем желанията си свързани с тези теми.

Пожелавам ви месец изпълнен с много прекрасни моменти.