Новолуние в Дева♍️

На 27-ми август ни очаква Новолуние на 4 градуса в знак Дева точно в 11:18 часа.

✨Новолунието има силата да сбъдва желания, това е фаза, при която Луната застава точно до Слънцето и заедно подкрепящи се и по-силни двете небесни тела очакват нашите най-силни желания и мечти. А този месец свързани със знак Дева. Това е отличен момент за ново начало или започване на нов проект. Можем също така да поставим под съмнение стари навици, поведение и вярвания, докато търсим нови начини за напредък.

✨Знак Дева свързваме със здравето, така че ще можем да изградим нови здравословни навици, да започнем диета и като цяло да се погрижим за тялото си. Това е знак свързан с анализа, поглед към детайла, перфекционизъм, службата, това да вкараме ред в нещата, но какво е всъщност най-важното нещо, което трябва да направим? Това да се погрижим за себе си и да осъзнаем, че за да е подредено около нас, то трябва да вкараме ред и да „почистим“ вътре в нас и тогава ще има отражение и на външно ниво. Всичко е свързано и всичко започва от нас.

✨Новолунието ще бъде в нехармоничен аспект (квадрат) с Марс. Това може да предизвика нетърпение, недоволство, раздразнение, импулсивност и дори гняв. Аспектът тества характера ни, точно сега ще имаме нужда от търпение, затова избягвайте да бъдете настоятелни или да действате рисково. Това не означава да се отказвате, но потърсете компромиса. Препоръчвам ви физическа активност – спорт, за да канализирате енергията.

Ето и подходящи теми и примерни желания, които може да напишете свързани със знак Дева:


• Здраве – спорт, диета
• Работа – задачи, колеги
• Организация – ефективност, планиране
• Ясно разграничение – анализ, критично мислене
• Услужливост – служба към другите, помощ
• Перфекционизъм – ред, подредба

„Искам пристрастяването ми към …(захар,алкохол,цигари и т.н.) напълно да ме напусне.“
„Искам да имам тегло…кг по здравословен начин, който е хармоничен за моето тяло.“
„Искам да мога да завършвам своите проекти без напрежение и максимум ефективност.“
„Искам да бъда продуктивна/ен.“
„Искам цялото объркване и прекалено анализиране на ситуацията с … лесно да ме освободи.“
„Искам да се освободя от критичната оценка към себе си и другите.“

В кой дом ще бъде при вас Новолунието в Дева, вижте в наталната си карта къде е 4-тият градус на този знак и това и ще бъдат сферите, които ще бъдат активирани. Напишете ми в коментар.