Ретрограден Уран ♅

Трябваше да наруша комфорта ти, за да те накарам да се задвижиш!

Планетата на резките промени Уран вече забави ход и от 25-ти август навлиза в ретроградна фаза между градусите 18 и 14 на знак Телец♉️. Ретроградната фаза ще приключи на 22-и януари 2023г.

✨Напомням, че когато една планета е ретроградна енергията се обръща навътре към нас самите, така че през този период очаквайте вътрешни промени в отговор на всички външни, които са се случили.

✨Домът, през които преминава ретроградния Уран във вашата натална карта, ще даде повече подробности за вида на промяната и засегнатите области от живота ви. А ако имате лични планети или Асцендент, МЦ (Медиум Цели) между градусите 14 и 18 на фиксираните знаци Телец, Лъв, Скорпион и Водолей ще усетите още по-силно влиянието му.

✨Когато Уран е ретрограден не очаквайте резки промени или събития, напротив, ако искате значителна промяна в живота си или сте се опитали да започнете такава, но нищо не се е случило, то този период ще предизвика необходимите вътрешни промени в отношението, поведението или начина на мислене, за да можете да осъществим желаната промяна. Със сигурност през този период очаквайте едно по-висше ниво на самосъзнание и прозрение за грешките, които сме допуснали.

✨Ретроградния Уран ще направи няколко важни аспекта – нехармонични (квадрат) със Сатурн и Венера и хармоничен (съвпад) със Северния лунен Възел, когато той е намесен събитията са много съдбоносни и можем да кажем, че Висшите сили ще ни напътстват за правилната посока.

✨Сатурн в квадрат с Уран може да ни донесе промяна, която не искаме особено или промяна, която е трудна за нас, което може да доведе до разочарование. Но, ако сме гъвкави и търпеливи всъщност можем да превърнем предизвикателствата във възможности като се освободим от негативни и ограничаващи неща. Така, че не се съпротивлявайте на промяната.

✨Аспектът с Венера може да подложи на изпитание стабилността на една връзка чрез неочаквани събития и да донесе нестабилност. А връзките, които сега започват или запознанствата могат да бъдат различни, нестандартни и дори ексцентрични. Също така бъдете внимателни към финансите си, пазете се от склонността да купувате нещо импулсивно, което всъщност не ви трябва.

Напишете ми в коментар през кой дом ще премине при вас ретроградния Уран в Телец.