Слънце в Дева♍️

Днес на 23-ти август Слънцето навлиза в знак Дева ни ще остане в него до 23-ти септември.

✨Като централна и даваща живот сила в нашата слънчева система Слънцето играе важна роля за нас. То представлява мъжка, ян енергия и е нашата воля и „Аз“. Нашия слънчев знак е нашето съзнание и пътя на душата.

✨До скоро Слънцето беше в знак Лъв♌️ и ни донесе много блясък, страсти и забавления. Време е обаче за заземяване и да подредим и вкараме в ред делата, мислите и приоритетите си. От нас ще се изисква отговорност, план и практичност.

✨Разум, съвършенство, чистота, това са ценностите на знак Дева. Знак, които свързваме с ума – ясната мисъл, анализа и изследването на всичко до най-дребната подробност и детайл, не случайно се управлява от планетата Меркурий. Свързваме ги с логиката, за това и не обичат да говорят много за чувства. Обикновено Девите са много начетени хора, както и комуникативни. Освен това като земен знак те са много грижовни и умеят да създават домашен уют. В астрологията управляват шести дом, които свързваме с грижата към другите – девата е тази връзка, която прави контакта между Аз-а и другите. Службата към другите и да се научи да поставя техния интерес на първо място е тяхната задача.

✨В периода 5-ти и 10-ти септември ще имаме хармоничен аспект с планетата на изненадите Уран. Това ще ни донесе нови идеи – дръзки и революционни, както и ясен план как да ги осъществим. Пред нас ще се открият нови възможности и повече яснота как да действаме.

✨Периода 12-ти и 18-ти септември мистичния Нептун ще бъде в напрегнат аспект със Слънцето. В този период и Меркурий ще е ретрограден в знак Везни, така не взимайте важни решения и не стартирайте нови проекти. Доверете се на интуицията си.

✨И между 14-ти и 20-ти септември Плутон, планетата на трансформациите ще е в хармоничен аспект със Слънцето и ще го подкрепя да предприемем промените, които отдавна отлагаме. Така, че направете план, подредете приоритетите си и ще имате необходимата енергия, за да задвижите процесите. Освободете се от излишните неща, които само ви взимат от времето.

Напишете ми в коментар през кой дом ще премине при вас Слънцето в Дева.

Честит рожден ден на всички любими Деви и честит нов солар.💟